01 juny 2020

Anar al contingut

PREVENCIÓ I DETECCIÓ

Cornellà s'afegeix a la Quinzena Rosa sobre la sensibilització del càncer de mama

El municipi inaugura una nova edició del 'TO-CA-TE-LES: projecte per a la prevenció i detecció precoç del càncer de mama'

El Periódico

Cornellà s'afegeix a la Quinzena Rosa sobre la sensibilització del càncer de mama

Cornellà es mobilitza durant 15 dies per donar visibilitat i conscienciar la ciutadania sobre el càncer de mama. Des del dissabte 19 d’octubre, Dia Mundial del Càncer de Mama, hi haurà diferents punts a la ciutat amb taules informatives on els interessats podran assessorar-se sobre com contribuir a la iniciativa.

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Cornellà col·labora en aquesta iniciativa i s’establiran diferents punts informatius a: la plaça de Lluís Companys, al costat del Mercat Centre i a la plaça de Sant Ildefons, al costat del Mercat de San Ildefons. També a l’Estadi RCDE i al Corte Inglés.

Pink Zumba

Al centre esportiu del PELL tindrà lloc la 6a edició, una master class de zumba popular i gratuïta a càrrec de les instructores de zumba del PELL. «Es col·laborarà amb l’AECC en la venda de braçalets i samarretes durant tot l’acte», indiquen des del consistori.

A les 20 h, a la sala Àgora del Museu Agbar de les Aigües hi haurà un concert de cordes del Grup Veus. Una altra de les iniciatives que es duu a terme en els últims anys, coincidint amb l’efemèride, és la il·luminació de color rosa de la Torre de La Miranda durant la nit.

Projecte ‘TO-CA-TE-LES’

A més, el diumenge 20 d’octubre, a les 12 h, a la plaça dels Enamorats, s’inaugura una nova edició del ‘TO-CA-TE-LES: projecte per a la prevenció i detecció precoç del càncer de mama’. S’han fotografiat dones de Cornellà que han participat de manera desinteressada sota el lema ‘La sororitat i germandat entre dones: juntes contra el càncer’.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Càncer