CORNELLÀ OPEN FUTURE

L'Auditori de Cornellà acollirà l'entrega dels Premis Metropolitans de Suport a la Innovació 2019

Els guardons repartiran 20.000 € als tres millors projectes de base tecnològica en el marc del programa d'incubació d'idees COF

sessicof

sessicof

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tercera convocatòria del programa d’acceleració d’idees de base digital i escalable, Cornellà Open Future (COF), arriba al punt final després d’un any de formació i recolzament als projectes emprenedors que han arribat com a finalistes i que ara es disputen els Premis Metropolitans de Suport a la Innovació promogut per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’Auditori de Cornellà acull l’acte d’entrega el pròxim 16 d’octubre a les 18 h, on els candidats hauran d’efectuar el seu pitch per ser avaluats. L’AMB aporta els premis de valor econòmic i serà un comitè avaluador que puntuarà els projectes: 10.000 euros per al primer guanyador, 7.000 per al segon i 3.000 per al tercer guardonat.

La gala posa punt final a l’actual convocatòria del programa Cornellà Open Future, iniciativa gestionada pel Centre d’Empreses Procornellà i emparada per la plataforma global Telefónica Open Future a la recerca de ‘start-ups’ tecnològiques a tot el país.

Premis des de Procornellà

A més, des de Procornellà, empresa municipal de l’Ajuntament de Cornellà, s’estableixen premis ‘en espècies’ que atorgarà el mateix públic assistent a l’acte.

El projecte que aconsegueixi el primer premi tindrà accés a serveis del Centre d’Empreses Procornellà per valor de 5.000 euros a disfrutar durant l’any 2020. El segon optarà a serveis valorats en 3.000 euros i el tercer guanyador rebrà invitacions per a dues persones pels esdeveniments de ‘networking’ del programa Cornellà Creació Fòrum.

Convocatòria COF 2020

Els emprenedors que tinguin un projecte basat en tecnologies ja poden presentar-se en la convocatòria del Cornellà Open Future 2020, el termini per optar a la selecció del qual finalitza el 31 d’octubre del 2019. El programa manté l’estructura de convocatòries anteriors, dividit en tres fases: la fase 1 (LAB) del 15 de gener al 15 d’abril del 2020, té per objectiu la validació de la idea i la definició del model de negoci; la fase 2 (PRE-SEED) centrada en la validació del model de negoci executarà del 29 d’abril el 22 de juliol del 2020 i la fase 3 (SEED) té per objectiu la sortida al mercat i tindrà lloc del 16 de setembre al 16 de desembre del 2020.

Notícies relacionades

Les idees o projectes seleccionats disfrutaran del programa d’incubació amb assessoria i formació continuada i amb accés al hub o crowdworking La Pirámide,crowdworking ubicat al Viver d’Empreses Procornellà.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA