QUALITAT EDUCATIVA

L'Institut Esteve Terradas de Cornellà rep la Q de Plata a l'excel·lència educativa

El certificat li ha sigut atorgat per QUALIcat després de sotmetre's a l'avaluació de diversos experts, que n'han premiat la qualitat i el compromís amb l'excel·lència

cornell

cornell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Institut Esteve Terradas de Cornellà ha rebut la Q de Plata del’excel·lència educativa del’Associació Catalana per l’Excel·lència (QUALIcat),l’Associació Catalana per l’Excel·lència (QUALIcat) que va entregar al centre el consellerd’Ensenyament Josep Bargalló  el passat 8 de novembre.

El distintiu li ha sigut atorgat al centre cornellanenc en reconeixement al seu model educatiu després de sotmetre’s a una avaluació per part de la comissió d’experts de QUALIcat, que va visitar l’Institut durant el mes d’octubre.

Els experts van detallar en un informe final recomanacions, punts forts i aspectes a millorar del centre, i li van atorgar una puntuació total de 400 punts e2cat, cosa que equival a l’obtenció de la Q de Plata –la d’Oro s’obté amb 500.

Per segona vegada

Aquesta és la segona vegada que el centre aconsegueix el certificat d’excel·lència, que també va aconseguir l’any 2009, en aquesta ocasió amb 300 punts, sent un dels primers centres educatius catalans a aconseguir aquest reconeixement.

Notícies relacionades

L’Institut Esteve Terradas, un dels centres més grans de Catalunya, compta amb 1.600 alumnes i 150 professors i imparteix estudis de secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i nombrosos cursos per a empreses i persones a l’atur.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA