NOVA CÚPULA DEL PPC

El PP català designa com a secretari general Daniel Serrano, portaveu del grup a Cornellà

Serrano serà el número dos d'Alejandro Fernández, escollit nou líder dels populars dissabte passat

foto 3318483

foto 3318483

1
Es llegeix en minuts
EFE/ACN

La nova cúpula directiva del Partit Popular català, amb Alejandro Fernández al capdavant, compta com a nou secretari general del partit amb el portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Cornellà i president provincial del partit a Barcelona, Daniel Serrano.

Així es va anunciar en el XV Congrés Autonòmic del PPC celebrat a Sitges dissabte passat, al qual Fernández va arribar com a únic candidat a succeir Xavier García Albiol al capdavant del partit i en què va aconseguir el 97,1% de recolzaments.

El líder popular va cridar a crear un projecte integrador i renovador per “donar a la societat catalana un rearmament ideològic” davant l’independentisme i l’esquerra, i va anunciar la seva intenció d’integrar a la direcció exmandataris del PP català.

Serrano ocuparà el lloc que ostentava fins ara el diputat en el Parlament Santi Rodríguez, que passarà a encarregar-se de la representació del grup parlamentari.

El portaveu municipal va enviar aquell mateix dia un missatge a través de les xarxes agraint a Fernández i al comitè executiu del PPC la seva confiança i es posava a disposició dels militants, “el millor que té aquest partit”.

Cúpula renovada

L’altre gran recolzament de Fernández serà l’exdiputat en el Parlament i fins ara vicesecretari d’Estudis i Programes Juan Millán, designat nou coordinador general d’Estratègia Política i Comunicació.

Segons fonts populars consultades per Efe, Serrano serà el màxim responsable de l’àrea organitzativa del partit, mentre que la línia política recaurà en Millán, que exercirà com a número tres de Fernández.

El nou líder del PPC repesca a més l’exdelegat del Govern, Enric Millo, que serà el nou coordinador d’acció parlamentària, i l’exministra Dolors Monsterrat s’encarregarà del comitè electoral.

Les vicesecretàries passaran de 10 a 6 i les ocuparan Maritxu Hervás (Territorial), Antonio Gallego (Organització), Albert Fernández Saltiveri (Comunicació i Electoral), Ángeles Esteller (Sectorial), Manuel Reyes (Política Municipal) i Marisa Xandri (Acció Social).

Notícies relacionades

Entre els 22 vocals del Comitè Executiu hi haurà Andrea Levy, Esperanza García i Llanos de Luna i els vocals de lliure designació del president seran l’exministre Jorge Fernández Díaz, Alicia Sánchez-Camacho, Xavier García Albiol, Alberto Fernández i Rafael Luna.  

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA