NATACIÓ

El Club Natació Cornellà comença la temporada batent rècord de nedadors

El club s'estrena amb un 25% més d'alumnes, un augment que s'ha notat en totes les categories

Aquest any afegeix l'equip màster-triatló, que presentarà amb la resta dissabte 20 d'octubre a Can Millars

cornell

cornell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Club Natació Cornellà presenta aquest dissabte de manera oficial els nedadors i nedadores que formaran part del club en aquesta nova temporada, que estrena batent rècord d’inscrits. Uns 200 esportistes formaran part d’alguna de les categories del CN, que ha augmentat un 25% el nombre de nedadors respecte a l’any passat.

L’escola del Club, dedicada a iniciar els més petits en la natació, és la que més nedadors i nedadores noves registra, una cosa que des del club valoren molt positivament, ja que reforça el seu posicionament com a “escola referent” en l’aprenentatge d’aquest esport.

El club local ha apostat aquest any per ampliar-se incorporant una nova secció, l’equip màster-triatló, que arrenca per primera vegada amb una vintena d’inscrits i sota les ordres de José Salas com a responsable.  

A més, ha volgut reforçar l’equip tècnic amb el fitxatge de nous entrenadors per a alguna de les categories que el formen. Així, Mar Mirabete s’incorpora com a entrenadora en benjamí, infantil, júnior i absolut, mentre que Alba Cerrillo ho fa en categoria prebenjamí i Gema Pernias s’estrena com a coordinadora de l’escola.

Millorar resultats

Per a aquesta nova temporada, el CN Cornellà s’ha proposat com a objectiu integrar els nedadors de l’escola en la dinàmica general del club per mitjà de la interacció amb la resta de categories, a més d’incrementar la base social i captar encara més esportistes, federats i no federats.

A més de continuar ampliant les bases, el club continuarà entrenant per millorar la qualitat dels nedadors i nedadores i sumar nous èxits en aquesta temporada que comença, per millorar encara més els resultats obtinguts la temporada passada en competicions autonòmiques, nacionals i internacionals.

Notícies relacionades

La presentació oficial de la temporada, oberta a tothom, tindrà lloc aquest dissabte 20 d’octubre a la Piscina Municipal de Can Millars a partir de les 19 h.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA