MOBILITAT SOSTENIBLE

Cornellà amplia el servei de bus fins a la platja de Gavà Mar

Fins al 30 d'agost, els veïns i veïnes de la ciutat podran agafar l'L77, que continuarà fins a la costa una vegada arribi a l'aeroport

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des de l’1 de juliol passat i fins al proper 30 d’agost, els veïns i veïnes de Cornellà podran disfrutar d’un servei d’autobús que els portarà directament fins a la platja de Gavà Mar.

La línia L77 ampliarà el seu recorregut de 7 a 19 h durant aquests dos mesos perquè els i les cornellanenques es puguin desplaçar fins a la costa sense necessitat d’utilitzar el vehicle privat, amb l’objectiu de fomentar la mobilitat sostenible.

Durant la resta de l’horari, el servei de la línia finalitzarà a l’aeroport, com és habitual. Amb parades al carrer Montserrat Roig, l’avinguda de Can Corts i la carretera de Sant Boi, la línia no es veurà alterada respecte als horaris i la freqüència de passada, que seguiran igual.

Des de Gavà Mar, l’horari de sortida en sentit Cornellà serà de 8.10 a 20.20h i la freqüència de pas serà de 30 minuts. En els dos sentits, el trajecte entre Gavà Mar i l’aeroport és directe, sense parades intermèdies.

Notícies relacionades

 Així, les sortides seran des de Sant Joan Despí –hospital Moisès Broggi– i finalitzaran a Gavà Mar (platja Pineda) –avinguda d’Europa amb avinguda del Mar– i a la inversa. Els horaris es poden consultar directament a la pàgina web de l’AMB.

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA