ESPORT LOCAL

El Club Natació Cornellà vol posar el fermall d'or a una temporada d'èxits

El club encara la recta final de la temporada classificant-se per a les últimes competicions de primer nivell

copa-catalana-absoluta-mantenint-la-permanncia

copa-catalana-absoluta-mantenint-la-permanncia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Club Natació Cornellà encara la recta final de la temporada 2017-2018 lluint la qualitat dels seus nedadors i nedadores, que han aconseguit posicions d’honor en les últimes competicions de primer nivell.

Entre els principals èxits destaquen els del’equip absolut, que ha aconseguit la permanència a la Copa Catalana Absoluta. En un format innovador, els i les esportistes han sabut adaptar-se i han fet una actuació final que ha deixat fora equips de gran nivell per mantenir la seva permanència en la primera línia.

A la Copa Catalana Infantil, disputada fa uns dies, els i les cornellanenques van tenir també una gran actuació en la divisió més important de la categoria i van posar de manifest una vegada més que l’esforç i el treball de base tenen la seva recompensa.

Així mateix, un total de 12 nedadors i nedadores del CN Cornellà van formar part de l’equip que va representar la delegació del Baix Llobregat al Campionat de Delegacions Territorials, organitzat per la Federació Catalana de Natació.

Els membres del club van integrar la selecció tant de la categoria d’infantil i més grans com de la categoria d’aleví i més petits, i van aconseguir en els dos casos la primera posició.

Notícies relacionades

El CN Cornellà continua a ple rendiment per acabar la temporada complint les expectatives que s’havia marcat i no baixa la guàrdia, ja que encara queden per disputar proves de primer nivell com el Campionat de Catalunya Júnior Open del 26 al 28 de juny, el Campionat de Catalunya Infantil del 6 al 8 de juliol i els Campionats d’Espanya el mes de juliol de les dues categories.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA