El PP de Cornellà proposa dedicar un espai a Miguel Ángel Blanco

La moció, que es debatrà el 20 de juliol, sol·licita posar "la denominació Miguel Ángel Blanco a un espai públic representatiu de la ciutat"

1
Es llegeix en minuts
EFE / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

El grup municipal del PP a Cornellà de Llobregat proposarà en el ple d'aquest mes que l'Ajuntament dediqui un espai "representatiu" de la ciutat, com un carrer, una plaça o un poliesportiu, a Miguel Ángel Blanco.

"Miguel Ángel Blanco és avui dia un símbol de lluita democràtica contra el terrorisme, de la innocència de totes les víctimes del terrorisme, de la solidaritat social i la pau al nostre país", ha assenyalat en un comunicat el portaveu popular, Dani Serrano.

VÍCTIMES DEL TERRORISME

La moció, que es debatrà el 20 de juliol, sol·licita posar "la denominació Miguel Ángel Blanco a un espai públic representatiu de la ciutat", en memòria "no només de Miguel Ángel Blanco, sinó també de totes les víctimes del terrorisme".

Notícies relacionades

La moció, que coincideix amb el 20è aniversari de l'assassinat del regidor popular a mans de la banda terrorista ETA, demana que la mesura s'adopti abans del juliol del 2018.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA