CASTELLERS

Els Castellers de Cornellà aconsegueixen el primer set de set de la seva història

La Colla Jove Xiquets de Tarragona i Minyons de Terrassa tornen a convertir la plaça de l'Església en la plaça de nou

Imatge del set de set dels Castellers de Cornellà en la Diada de Corpus 2014.

Imatge del set de set dels Castellers de Cornellà en la Diada de Corpus 2014. / @CASTELLISTICA

1
Es llegeix en minuts
Q.F. / Cornellà de Llobregat

La Diada Castellera del Corpus 2014 no podia haver sortit millor per als Castellers de Cornellà. La colla local ha aconseguit, per primera vegada en la seva història, descarregar un set de set. A finals de la temporada passada, els del Baix Llobregat van aconseguir carregar aquesta construcció però aquest cap de setmana, a la plaça de l’Església, han descarregat el castell de set sense complicacions.

En segona ronda, els de la camisa lila han apostat per un cinc de set i han acabat l'actuació amb el quatre de set amb agulla.

La diada de Festa Major també ha comptat amb la participació de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i Minyons de Terrassa. Totes dues han tornat a la plaça de l’Església el seu estatus de plaça de nou gràcies a les seves construccions.

Els Minyons de Terrassa han obert l'actuació amb el tres de nou amb folre que estrenava alineació i que, malgrat els moviments durant la baixada, han pogut descarregar sense problemes.

El castell elegit per a la segona ronda ha estat el cinc de vuit, que ha donat pas a un sòlid dos de vuit amb folre.

Per la seva banda, la Colla Jove Xiquets de Tarragona també ha completat, encara que amb diferent ordre, els mateixos castells que els Minyons de Terrassa: el cinc de vuit, el tres de nou amb folre i el dos de vuit amb folre en la tercera ronda, el primer de la seva temporada.

Notícies relacionades

La jornada ha acabat amb la tradicional ronda de pilars en què els Castellers de Cornellà han posat punt final a la Diada de Corpus amb un va de cinc.

Més notícies de Cornellà