Ramoncín: "No puc entendre que no es vulgui sentir el que pensen 7,2 milions de catalans"

El cantant madrileny recolza la consulta pel dret a decidir i participarà el 31 de gener en un acte a Cornellà

Ramoncín, en una foto feta aquest estiu.

Ramoncín, en una foto feta aquest estiu. / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
J. S. / ACN / Cornellà de Llobregat

El cantantRamoncínha fet públic el seu suport a laconsulta pel dret a decidira Catalunya argumentant que no pot entendre que ciutadans, el Govern espanyol i partits polítics "no vulguin saber el que pensen7.200.000 ciutadans aCatalunya". 

El cantant madrileny va expressar en una entrevista a l'espai 'El Suplement' de Catalunya Informació el seu suport a la consulta pel dret a decidir. "No és fàcil imaginar que hi hagi ciutadans --referint-se al Govern central i als principals partits polítics--, que no vulguin saber el que pensen 7.200.000 ciutadans a Catalunya". No ho puc entendre", sentencia.

L'intèrpret participarà dijous que ve, 31 de gener, en un acte de suport a la consulta aCornellà de Llobregat convocat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Notícies relacionades

Per Ramoncín, poder desenvolupar el que diu la declaració sobiranista seria "un primer pas per aclarir la situació imillorarlesrelacionsCatalunya-Espanya". "S'ha d'arribar a un acord i fer als ciutadans una pregunta clara, que no sigui ambigua, aquest és el camí raonable", va dir.

En aquella conversa, Ramoncín també es va defensar de les acusacionsque el vinculen a la trama decorrupciói malversació de fons en el marc de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE).