Patrocina:

La cita s'erigeix com el congrés internacional de referència del sector logístic

MedaLogistics Week Barcelona celebrarà la seva 20a edició al SIL 2024

La Mediterranean Logistics & Transport Week se celebrarà el 6 i 7 de juny en el marc del SIL i convocarà experts internacionals líders de la indústria, incloent logística, marítim, transport i infraestructura

En el seu 20è aniversari, MedaLogistic Week Barcelona aposta per transformar-se en la cimera logística dels tres continents: Europa, Àfrica i Àsia, units pel Mediterrani

Pere Navarro, delegat especial de lEstat al Consorci Zona Franca de Barcelona, durant la celebració del SIL Barcelona.

Pere Navarro, delegat especial de lEstat al Consorci Zona Franca de Barcelona, durant la celebració del SIL Barcelona. / Consorci Zona Franca de Barcelona

2
Es llegeix en minuts

La Mediterranean Logistics & Transport week (MedaLogistics Week Barcelona) celebrarà la seva 20a edició els dies 6 i 7 de juny de 2024. Com en anteriors edicions, la cita se celebrarà en el marc del SIL Barcelona, la Fira líder a la Mediterrània i l'Atlàntic de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain, organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB). 

Cada any, la MedaLogistics Week Barcelona, organitzada conjuntament pel CZFB i ASCAME (Association of the Mediterranean Chambers of Commerce and Industry), convoca experts internacionals líders de la indústria, incloent logística, marítim, transport i infraestructura. En la seva 20a edició, el congrés aposta per transformar-se en la cimera logística dels tres continents: Europa, Àfrica i Àsia, posant el focus en el Mediterrani, com a eix global de desenvolupament i creixement obert al món, i en el transport i la logística, com la columna vertebral de qualsevol economia. Entre altres temes, s'abordarà: la diversificació de la cadena de subministrament, les consideracions geopolítiques, la transformació digital, la sostenibilitat, la situació dels ports, aeroports i centres logístics, amb l'objectiu d'oferir una visió holística de com el sector pot col·laborar i com el Mediterrani pot tornar a ser el hub de comerç i inversió que uneix els tres continents a través de la logística. 

MedaLogistics Week Barcelona s'ha convertit en la conferència més important de la regió mediterrània en l'àmbit de la logística, centrant les seves sessions i debats en els últims coneixements i tendències del comerç internacional, economia, transport, logística, fabricació i distribució. En ells, durant dos dies, experts en la matèria aborden les necessitats existents entorn de la geopolítica i la resiliència de la cadena de subministrament a nivell internacional. 

El delegat especial de l'Estat al CZFB, Pere Navarro, destaca que "no és casualitat que el SIL i el MedaLogistics Week Barcelona siguin esdeveniments de referència que any rere any reuneixen els professionals més destacats d'un sector que mou el món i que, en cada edició, presenta nous reptes i noves oportunitats, així com solucions i innovacions que incorporen els últims avenços en robòtica, automatització, Blockchain i tot tipus de tecnologies, com podrem veure aquest any". 

Notícies relacionades

Per a la directora del CZFB, Blanca Sorigué, "és un orgull veure com la MedaLogistics Week Barcelona creix i manté el seu lideratge com a congrés de referència de la mà del SIL. Són molts anys els que portem caminant junts i esperem que siguin molts més. Fa 20 anys vam ser pioners realitzant un fòrum que posava el focus al Mediterrani i s'ha demostrat que va ser una aposta encertadíssima". 

El coordinador del MedaLogistics Week Barcelona, Anwar Zibaoui, assenyala que "en aquest 20è aniversari volem seguir ampliant els horitzons i transformar l'esdeveniment en la gran plataforma de reflexió, contacte, connexió i inversió per a la comunitat logística i el transport dels tres continents: Europa, Àfrica i Àsia, units pel Mediterrani".