Patrocina:

En col·laboració amb Corferias

El Consorci tanca un acord per realitzar un SIL Amèrica a Barranquilla

La trobada tindrà lloc a la ciutat colombiana els dies 22 i 23 d'octubre del 2020

L'aliança suposa una bona oportunitat per a la internacionalització de les empreses espanyoles

colombia2

colombia2

2
Es llegeix en minuts

El delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i president del SILPere Navarro, acompanyat per la directora general del CZFB i del SIL, Blanca Sorigué, ha tancat un acord amb Corferias per organitzar un SIL Amèrica que tindrà lloc a Barranquilla els dies 22 i 23 d’octubre del 2020.

 

Corferias ha mostrat el seu interès pel saber fer firal desenvolupat pelCZFB, concretament amb el SIL, la fira líder de logística, transport, intralogística i ‘supply chain’ del sud d’Europa amb 22 anys de trajectòria. Un interès i uns contactes que van començar durant la celebració del SIL 2019, que aquest any va coincidir amb la celebració de la Gran Cimera Mundial del Comerç Internacional i Supply Chain, que va reunir, a més del SIL i l’ eDelivery Barcelona, el Congrés Mundial de Zones Franques, el MedaLogistics Summit, el Congrés d’ALACAT i el Congrés Internacional de OEAs.

 

Pere Navarro ha explicat que «aquest acord és molt important en el nostre objectiu de projectar internacionalment la imatge de Barcelona i ajudar les nostres empreses en la seva internacionalització; en el mateix sentit, la iniciativa s’emmarca dins d’una estratègia global iniciada pel CZFB que té per objectiu la internacionalització d’alguns dels seus serveis i molt especialment del seu saber fer en matèria d’organització de fires internacionals».

Pont per als negocis

El delegat especial de l’Estat en el CZFB també ha recordat que «el SIL sempre s’ha caracteritzat per ser un important pont per als negocis, els contactes i el coneixement entre el Mediterrani i Llatinoamèrica en el sector de la logística».

 

Finalment, Pere Navarro també ha volgut explicar que «fruit d’aquest acord que hem assolit amb Corferias l’octubre del 2020 realitzarem un SIL Amèrica a Barranquilla, fet que ens omple d’il·lusió i creiem que pot ser una bona oportunitat per a la internacionalització de les empreses espanyoles del sector, així com d’obertura a un mercat, el colombià, que es troba en plena expansió i amb un important pla de desenvolupament en matèria d’infraestructures». 

Notícies relacionades

 

S’ha de destacar que Corferias és una societat de caràcter privat, que impulsa el desenvolupament industrial, social, cultural i comercial a la Regió Andina, a l’Amèrica Central i al Carib. El seu principal objectiu és el de buscar estrènyer els vincles de cooperació entre Colòmbia i la comunitat mundial a través de l’organització de fires, exposicions, esdeveniments i convencions, propiciant la generació de contactes qualificats entre visitants i expositors en un recinte operat sota estàndards internacionals. Igualment, promou i organitza la participació de Colòmbia en fires i exposicions que es realitzin a l’estranger i participa com a soci d’empreses que tinguin el mateix objectiu a favor de fomentar el desenvolupament industrial o comercial del país.