Patrocina:

SECTOR IMMOBILIARI

Nova àrea al Barcelona Meeting Point per a empreses del sector de les reformes, disseny d'interior i mobiliari

BMP és la primera fira que acull l'àrea diferenciada DecoReform Point, tant per a professionals del sector com per a públic i compradors

Barcelona Meeting Point, organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, celebrarà la 23a edició del 16 el 19 d'octubre a Barcelona

bmp

bmp

1
Es llegeix en minuts

La Fira Immobiliària Internacional Barcelona Meeting Point 2019 presenta DecoReform Point, un nou espai destinat específicament a les empreses del sector de les reformes, disseny d’interiors i mobiliari, tant per a vivendes com per a oficines, locals comercials o edificis.

Barcelona Meeting Point es converteix d’aquesta manera en l’única fira a Espanya que ofereix una àrea d’aquestes característiques, l’objectiu de les quals és oferir un servei integral als visitants del saló, tant per a professionals com per al gran públic. DecoReform Point acollirà tant immobiliàries, promotors i arquitectes com ciutadans que vulguin comprar o llogar una vivenda, ja que aquesta requerirà una decoració i, en cas que es tracti d’un immoble de segona mà, és probable que necessiti també una reforma.

BMP comptarà també amb una zona d’exposició dedicada a mobles. Els que vagin a Barcelona Meeting Point a comprar o llogar una vivenda tindran l’oportunitat de poder vestir casa seva assessorats per professionals del sector.

Notícies relacionades

Barcelona Meeting Point, organitzat pelConsorci de la Zona Franca de Barcelona, celebrarà la 23a edició del 16 al 19 d’octubre al Palau 8 de Fira de Barcelona (plaça d’Espanya). Avalat per l’èxit de les seves 22 edicions anteriors, BMP s’ha convertit en la fira immobiliària professional i internacional més important que se celebra a Espanya i en un referent mundial del sector cada tardor. Dirigida al gran públic i al visitant professional, s’ha convertit en la cita obligada del sector immobiliari a Barcelona. BMP compta amb l’oferta immobiliària més gran de compra, lloguer, inversió, finançament, reformes o consultoria.

BMP Congress

Com a part fonamental de Barcelona Meeting Point tindrà lloc el BMP Congress que comptarà amb més de 150 sessions i més de 50 ‘speakers’. L’objectiu és debatre sobre temes candents com són els de PropTech, immologística, inversió i gestió immobiliària, Mediterranean Real Estate Forum, smart cities, transformació del mercat, mobilitat i residencial.