Empreses

Port Aventura premia els ciutadans citats a les meses electorals del 23J amb una entrada gratis

Port Aventura premia els ciutadans citats a les meses electorals del 23J amb una entrada gratis
1
Es llegeix en minuts

Port Aventura premiarà els ciutadans citats a les meses electorals del 23J amb una entrada gratis. El 23 de juliol més de 500.000 espanyols hauran d’assistir com a titulars o suplents a una d’aquestes meses.

Aquesta campanya, llançada sota el ‘claim’ #quemetoquemesa pel parc d’atraccions, un dels màxims referents d’oci a Europa, s’ha presentat amb una lona gegant a la plaça de San Miguel de Madrid.

Notícies relacionades

Les notificacions resultants dels sortejos que es poden celebrar entre el 22 i el 28 de juny aniran acompanyats ara, apunta el resort en un comunicat, «d’una bona notícia i un al·licient» per prendre’s millor l’anunci d’haver sigut citat per formar partx d’una de les més de 60.000 meses que es constituiran de cara a les pròximes eleccions del 23 de juliol.

L’entrada, que es pot demanar fins al mateix 23 de juliol, es podrà disfrutar durant tota la temporada. Port Aventura World habilitarà a la seva web un espai perquè, amb el document oficial de citació, qui que ho vulgui pugui sol·licitar l’accés gratuït.

Temes:

Port Aventura