Esdeveniment gastronòmic

El Meat & Fire de Barcelona revela el cartell complet de graellers

El festival de carn i graella més esperat de l’any tindrà lloc del 2 al 4 de juny al Moll de la Fusta, al Port Vell

El Meat & Fire de Barcelona revela el cartell complet de graellers
1
Es llegeix en minuts

Barcelona es prepara per rebre el Meat & Fire, la primera edició del festival de carn i graella més esperat de l’any. Avui es revela el cartell complet de l’esdeveniment, que tindrà lloc del 2 al 4 de juny al Moll de la Fusta, al Port Vell.

El festival de carn i graella és un esdeveniment gastronòmic amb gran projecció que reuneix els millors xefs i amants de la carn i la graella de tot el món. Durant tres dies, els visitants podran disfrutar d’una àmplia varietat de talls de carn i plats a la brasa.

El cartell d’aquest any inclou alguns dels millors xefs de carn i graella del món, com el mexicà Aaron Mizrahi d’Asador Mizrahi, que és reconegut internacionalment per la seva feina a la graella i el seu enfocament en la cuina de foc, els argentins Javier Brichetto de Piantao, Germán Sitz de La Carnicería o Gastón Riveira de La Cabrera, el japonès Hideki Matsuhisa d’IKOYA Izakaya i els espanyols Mikel Viñaspre de SAGARDI Cuiners Bascos, Rafa Zafra d’Estimar i, ara, amb el seu nou projecte de carn Rural o Manu Yebras de Chicken and Fish.

Entre les activitats més destacades del festival, es troben les xerrades amb experts en l’art de la graella. Aquestes activitats estan dissenyades perquè els visitants puguin aprendre noves tècniques culinàries, descobrir els secrets de la graella i millorar les seves habilitats a la cuina. A més, són una oportunitat única per conèixer els millors professionals del sector i aprendre de la seva experiència i coneixement.

Notícies relacionades

Amb el ‘line up’ de xefs confirmats, Meat & Fire té per objectiu posicionar Barcelona com a destinació destacada dins dels grans festivals gastronòmics, «en definitiva, aquest festival de carn i graella de Barcelona és una experiència única per als amants del bon menjar i la cultura gastronòmica. A més, és una oportunitat per descobrir noves tècniques culinàries, aprendre dels millors professionals del sector i disfrutar d’una àmplia varietat d’activitats complementàries en un ambient inigualable» – comenten Xosé Portas i Iñaki Viñaspre, organitzadors i promotors del festival–.

Finalment, el festival de carn i graella de Barcelona també ofereix espectacles musicals en viu, que són una excel·lent oportunitat per disfrutar de la música i l’ambient festiu de l’esdeveniment. Els visitants poden disfrutar d’una àmplia varietat d’estils musicals, mentre degusten els millors plats a la graella i disfruten de la companyia d’amics i familiars.

Temes:

Barcelona