Lideratge femení

El Women Economic Forum Iberoamérica tanca amb una conclusió: les dones sí que són el motor de l’economia

El WEF Iberoamèrica s’ha convertit en una finestra a través de la qual s’han identificat els canvis positius que han impulsat les dones al món

El Women Economic Forum Iberoamérica tanca amb una conclusió: les dones sí que són el motor de l’economia
1
Es llegeix en minuts

El lideratge femení ha sigut el lema sota el qual s’ha celebrat aquesta setmana la segona edició del Women Economic Forum (WEF) Iberoamérica Madrid. L’esdeveniment tenia aquest any l’objectiu de fer una crida a la societat a crear una aliança entre dones, homes, empreses, institucions, organitzacions i famílies per aconseguir una realitat inclusiva i diversa.

Notícies relacionades

A l’hotel Westin Palace de Madrid s’han donat cita representants de tots els àmbits de la societat per debatre i avançar en el camí cap a la igualtat de gènere. El WEF IBEROAMÉRICA s’ha convertit en una finestra a través de la qual s’han identificat els canvis positius que han impulsat les dones al món, i s’ha basat en tres eixos temàtics:

  • Salut i benestar.

  • Noves formes de lideratge i transcendència.

  • Ocupabilitat i eliminació de la bretxa salarial.

Aquests tres pilars han sigut el punt de partida per al desenvolupament de 4 conferències, 3 panels i més de 20 portaveus de l’àmbit polític, empresarial, econòmic, esportiu, social, educatiu i cultural a Iberoamèrica. El format de l’esdeveniment ha sigut híbrid, amb possibilitat d’assistència presencial alhora que virtual. En els últims anys la tecnologia ha donat pas a canvis innovadors, creatius i amb el poder de promoure la igualtat de gènere i l’empoderament de dones i nenes. El lema de les Nacions Unides per al 2023 és «Per un món digital inclusiu: Innovació i tecnologia per a la igualtat de gènere». Per això, el consell de WEF IBEROAMÉRICA ha decidit unir-se a aquesta iniciativa.