ALIANÇA ESTRATÈGICA

Holaluz i Banco Santander s’alien per liderar la instal·lació de plaques solars a Espanya

Les dues companyies s’alien per impulsar la transició energètica | Els clients de l’entitat financera poden reduir a zero la seva factura de la llum instal·lant les plaques solars d’Holaluz amb la línia de finançament verd del banc.

Holaluz i Banco Santander s’alien per liderar la instal·lació de plaques solars a Espanya
2
Es llegeix en minuts

Banco Santander i Holaluz han establert una aliança estratègica per impulsar la transició energètica a Espanya. La col·laboració, que s’acaba d’activar a les gairebé 2.000 sucursals que el banc té a Espanya, així com a través dels més de 1.000 agents i els canals digitals de l’entitat, ofereix als clients del Santander la possibilitat de generar la seva pròpia energia verda a través de la instal·lació de plaques fotovoltaiques d’Holaluz. Això permetrà reduir a zero la factura de la llum i disminuir les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Holaluz, empresa tecnològica de transició energètica, ofereix una proposta de valor integral en l’àmbit solar que acompanya el client en tot moment: des del disseny de la instal·lació, la gestió d’ajudes i subvencions (que, en el dia d’avui, cobreixen fins al 50% de la instal·lació gràcies als fons Next Generation) fins al manteniment de les plaques, oferint un estalvi mensual garantit que pot reduir a zero la factura de la llum. Tot això és possible gràcies a la plataforma tecnològica desenvolupada per Holaluz, juntament amb la potència de la xarxa comercial del Santander. Addicionalment, Banco Santander posarà a disposició dels seus clients una línia de finançament verd en condicions preferents.

Amb aquesta aliança, Santander ajuda els clients en la necessària transició energètica. Per al banc, la sostenibilitat, a més d’una gran oportunitat, és també una responsabilitat com un dels principals finançadors de l’economia. Per això, l’entitat s’ha compromès a mobilitzar 220.000 milions en finançament verd entre el 2019 fins al 2030 i acompanyar els clients en la seva transició cap a una economia baixa en carboni, mitjançant el desenvolupament de productes verds i el suport al creixement de les finances sostenibles.

Notícies relacionades

Banco Santander figura entre les entitats financeres més sostenibles del món, segons l’índex Dow Jones Sustainability Index 2022, i entre les tres primeres a Europa. L’entitat continua avançant en la consecució dels seus objectius relatius a la lluita contra el canvi climàtic i al suport a la transició verda, per assolir les zero emissions netes de carboni en tot el grup el 2050, en línia amb els objectius de l’Acord de París.

Holaluz es va situar la setmana passada en el número 1 en el rànquing global d’ESG de Sustainalytics com a empresa productora d’energia (Independent Power Production and Traders). L’ADN ESG (ASG en les seves sigles en castellà, Ambiental, Social i de Bon Govern) de la companyia, juntament amb el seu model de negoci d’impacte, que permet donar resposta al repte global del canvi climàtic, posiciona Holaluz com un actor clau en la transició energètica, que demostra que és possible generar alhora impacte econòmic i positiu per al planeta i les persones.