Gastronomia

Prensa Ibérica estrena Casa Gourmet, una nova botiga ‘online’ de vins i productes gurmet al millor preu

Un ‘e-commerce’ que ofereix una selecció mensual de vins exclusius al millor preu. Una eina que facilita la compra de productes locals i gastronòmics de tot el panorama nacional

Prensa Ibérica estrena Casa Gourmet, una nova botiga ‘online’ de vins i productes gurmet al millor preu

EPI

1
Es llegeix en minuts

Prensa Ibérica continua la seva expansió en l’àrea digital amb el llançament de Casa Gourmet, nova botiga ‘online’ que ofereix una cuidada selecció mensual de vins amb descomptes superiors al 40%, una gran varietat de ‘packs’ de vins de les diferents denominacions d’origen del panorama nacional i productes gastronòmics exclusius, acuradament seleccionats per experts gurmet.

Per a l’arrencada d’aquest ambiciós projecte, la selecció mensual de novembre, que inclou sis ampolles seleccionades per experts de Casa Gourmet (dos per celler), ofereix grans vins de la Rioja en què figuren clàssics d’excepció: –LAN GRAN RESERVA 2012, VIÑA POMAL TERRUÑO CENTENARIO RESERVA 2015 i VIÑA BUJANDA RESERVA 2014— valorades en 85 euros, al preu de 46.

Els compradors interessats poden donar-se d’alta al Club de Vins de Casa Gourmet, sense cost, i beneficiar-se de tots els seus avantatges: despeses d’enviament gratuïtes en aquesta selecció, preus exclusius amb importants descomptes i sense compromís de compra, i poden saltar la selecció del mes que no els interessi.

Els lectors d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA podran fer la compra dels productes de forma segura a través de la web casagourmet.es, o bé per telèfon, contactant amb el servei d’Atenció al Client en el 932.279.499. El temps d’enviament a la Península i les Balears és de 48-72 hores.

Amb aquest projecte, Prensa Ibérica pretén consolidar la seva presència en l’àmbit digital, diversificant la seva activitat en la venda ‘online’ de vins i productes gastronòmics, que obeeix a canvis en els hàbits de compra i de consum, que s’han vist influïts per la pandèmia. I és que el 2021 suposa una gran oportunitat per al comerç ‘online’ de vi, com vaticina Richard Halstead, director d’Operacions de la consultora Wine Intelligence, especialitzada en la investigació i coneixement dels consumidors de vi.

Notícies relacionades

Sobre: Casa Gourmet és una botiga ‘online’ de vins exclusius i productes gastronòmics del grup Prensa Ibérica, que va ser llançada al mercat nacional el 31 d’octubre.

Pàgina web: www.casagourmet.es