¿Farta que les ulleres se t’entelin amb la mascareta? L’única solució que funciona és aquesta

  • Si ja has provat mil consells i res et serveix perquè se’t continuen entelant les ulleres i a més no estàs a gust, és hora de passar-te a les lents de contacte d’un sol ús. Els joves ja ho han fet
¿Farta que les ulleres se t’entelin amb la mascareta? L’única solució que funciona és aquesta
4
Es llegeix en minuts

Lamascaretaobligatòria ésincòmodaper a tots (què t’hem d’explicar...), però més encara per a les que portenulleres. Al dolor a la part posterior de l’orella i a la certa impossibilitat de respirar adequadament se suma queno veuen un bou a tres passes a causa del bafque es forma en els vidres com a conseqüència de la seva pròpia respiració.

Aquestanebulosaals ulls no només és incòmoda, sinó que també és antiestètica. Per a moltes usuàries d’ulleres, la seva relació amb les mascaretes és simplement impossible, ja que se’ls entelen tant els vidres que han d’elegir si veure correctament o saltar-se la norma sanitària (i el que això comporta).

N’hi ha que han provatmil trucs per evitar que els vidres s’entelin, però no aconsegueixen trobar la tecla. I la veritat, únicament hi ha una solució: les lents de contacte d’un sol ús.

A aquesta incomoditat manifesta s’afegeix una altra de no menys important:l’estètica. Si per si mateix se’ns veu poc el rostre amb la mascareta, no és bona idea tapar-nos encara més la cara amb unes ulleres. En aquests temps de pandèmia,la miradaés l’únic que ens queda, l’únic amb què podem expressar-nos amb els altres. Els ulls, sempre i més ara, tenen tot el protagonisme.

¿Farta que les ulleres se t’entelin amb la mascareta? Les lents de contacte d’un sol ús són la solució

Si t’has sentit identificada amb les línies anteriors i ets una dels que pateixen els efectes col·laterals de les mascaretes en la qualitat de la seva visió, potser hauries d’anar pensant a desfer-te’n, almenys quan portis la mascareta posada.

Clar, diràs, però ¿com hi veuré si no porto ulleres? Molt senzill:passant-te a les lents de contacte d’ús diari, de les d’un sol ús. És a dir, si saps que aquell dia sortiràs de casa, és tan fàcil com deixar les ulleres a casa i posar-te unes lents de contacte. Així no noméset sentiràs més còmoda, sinó que també veuràs el teu voltant sense l’odiada nebulosa.

Les lents de contacte d’un sol ús, a més, sónmolt segures en època de pandèmia, ja que no augmenten el risc d’infecció per coronavirus, «al contrari que les lents de contacte de llarga durada», afirma la doctora Sonal Tuli, professora adjunta d’oftalmologia a la Universitat de Florida i representant clínica de l’Acadèmia Americana d’Oftalmologia.

Els joves espanyols, els que més utilitzen lents de contacte

Segur que no has trobatgairebé cap jove amb el problema de les ulleres enteladesamb la mascareta. Això és perquè un terç de la població que té un problema visual, d’entre 18 i 35 anys, utilitzanomés lents de contacte en comptes d’ulleres. Les seves raons:comoditat(39%), es veuen més guapos (29%) i realitzar esports o activitats diverses (22%), entre altres motius no especificats (26%), assegura l’enquesta recollida pel Llibre de la salut visual d’Espanya 2019. 

Suposem que si fessin aquesta enquesta avui dia, els percentatges d’usuaris de lents de contacte serien molt més grans, ja quela Covid-19 i les ulleres són, ara com ara, totalmentincompatibles.

¿Quines lents de contacte d’un sol ús hi ha al mercat i quines són les millors?

Si al final has decidit passar-te a les lents de contacte de contacte, tot i que sigui per provar, el millor, com t’hem comentat abans, és queutilitzis únicament les lents d’un sol ús, ja que són les úniques segures davant el coronavirus i altres infeccions, com a resultat de netejar-les malament o no prou.

Les que millor valoració tenen, tant pels oftalmòlegs com pels clients, sónles lents de contacte d’un sol ús de Hubble, Hawkers i Clark. ¿Quines escollir? Et diem el que costa cada una i com funcionael seu model de subscripció(reps la comanda, això és, les lents de contacte, a casa teva cada mes). Quant a qualitat, totes tres són més o menys iguals.

1) Lents de Contacte Hubble

  • Les lents de contacte Hubble tenen un pack de prova de 30 lents de contacte per 2,95 euros.
  • Més tard, ofereixen un model de subscripció mensual de 60 lents de contacte (30 dies) per 29,95 euros. 
  • A Hubble, al contrari que a Hawkers, no podem comprar caixes des de casa sense subscriure’ns.

2) Lents de Contacte Hawkers

  • Les lents de contacte Hawkers tenen un pack de prova de 20 lents de contacte (10 dies) pagant únicament despeses d’enviament, 3,99 euros. 
  • El seu model de subscripció és flexible, amb cancel·lació gratuïta en qualsevol moment. El preu dels 30 parells de lents de contacte (30 dies) és de 25 euros per a subscripcions trimestrals, despeses d’enviament incloses (1 € al dia), mentre que si s’opta per subscripció mensual, el preu de les 60 lents de contacte és de 27 euros.
  • També podem comprar les caixes soltes sense subscripció: si comprem una caixa de 30 són 17,5 euros; si en comprem dues, el preu serà de 16,50 i si en comprem tres, de 15 euros cada una.
Notícies relacionades

3) Lents de Contacte Clark

  • No tenen caixes de prova.
  • El seu model de subscripció és de 30 parells de lents de contacte per 33 euros.
  • Com Hawkers, pots comprar les caixes soltes sense necessitat de subscripció. En aquest cas, tens dues caixes de 30 unitats per 36 euros.

Si atenem el preu i la facilitat d’elegir quin model volem (si una caixa, dues, subscriure’ns, etc.),Hawkers guanya per golejada Hubble i Clark. En aquest cas, l’empresa espanyola aconsegueix reduir tant el preu perquè elimina els mitjancers enviant la comanda directament des del fabricant fins al client. 

Temes:

Empreses