De prop amb Manuel Carrasco

Manuel Carrasco, en exclusiva per als lectors i subscriptors d'EL PERIÓDICO

Amb Dprop, el diari acosta els protagonistes del món de la cultura i l'espectacle als seus lectors i subscriptors

La cita amb el cantant és a la sala Luz de Gas de Barcelona

carrascodirecto ok

carrascodirecto ok / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA inicia amb Manuel Carrasco Dprop, un nou format d’espectacles, trobades i presentacions que té per objectiu acostar els protagonistes del món de l’espectacle, la cultura i l’empresa als seus lectors i subscriptors.

El diari estrena el format Dprop amb un referent del pop espanyol, Manuel Carrasco. En aquesta trobada, el cantautor, que acaba d’iniciar una gira aquest mes de maig, xerrarà amb els lectors i subscriptors d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA sobre el seu vuitè i nou disc, ‘La cruz del mapa’, i presentarà en directe algun dels seus nous temes, així com algun dels seus grans èxits. L’acte es podrà seguir en directe per streaming i serà el preàmbul del seu concert a Barcelona, previst per al 24 de maig al Palau Sant Jordi.  

Aquesta trobada exclusiva Dprop tindrà lloc dimarts, 7 de maig, a les 17.30 h a la sala Luz de Gas, una de les sales de concerts de referència de Barcelona, i estarà moderada per la periodista d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA Marta Cervera.

‘La cruz del mapa’ és el vuitè disc de l’artista, que, a través de 14 nous temes, continua sorprenent amb les seves històries plenes de veritat i amb el seu alt nivell compositiu. L’àlbum del cantant natural de Huelva està sent tot un èxit; el disc es va convertir en el més venut del 2018 en la seva primera setmana i ja ha superat els cinc milions de reproduccions a Spotify.

Notícies relacionades

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA ofereix l’oportunitat d’assistir a aquesta primera trobada exclusiva de Dprop a 250 d’afortunats. Tot lector o subscriptor interessat a acudir a la cita va poder participar en un concurs el resultat del qual va ser comunicat als guanyadors el passat dia 3 via correu electrònic.

Amb aquesta primera edició de Dprop amb Manuel Carrasco, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA estrena un format exclusiu que permetrà als seus lectors i subscriptors conèixer de prop diferents personalitats del món de la cultura i l’empresa.