El final de la ronda francesa

Jonas Vingegaard correrà la Vuelta

El ciclista danès, guanyador del Tour 2023, coliderarà amb Primoz Roglic el conjunt Jumbo en la ronda espanyola.

Jonas Vingegaard correrà la Vuelta

Thomas Sanson / Afp

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Jonas Vingegaard, que aquest diumenge es proclamarà guanyador del Tour 2023, disputarà la Vuelta a Espanya, un fet que no figurava en els seus plans i coliderarà un potent conjunt Jumbo, junt amb Primoz Roglic. D’aquesta manera, la ronda espanyola comptarà amb la participació dels vencedors del Giro i de la ronda francesa i, així, l’impacte de la prova creix d’una manera desmesurada.

Notícies relacionades

L’astre danès reforçarà una Vuelta que ja té també confirmada la presència de Remco Evenepoel, campió del món i últim vencedor de la carrera, junt amb el ciclista espanyol, considerat com un dels valors més ferms del planter espanyol, Juan Ayuso. Enric Mas, segon l’any passat, també acudirà a la prova una vegada s’hagi recuperat totalment de la caiguda que va patir en la primera etapa del Tour i que el va fer abandonar. Carlos Rodríguez sí que reposa després del Tour.

La notícia, avançada pel diari ‘El País’, ha sorprès propis i estranys ja que tot apuntava que Vingegaard, igual com va fer l’any passat a l’acabar el Tour, faria unes llargues vacances amb la seva parella i la seva filla per aïllar-se de la competició.