El corredor murcià torna a Espanya per ser intervingut quirúrgicament.

ASTANA TEAM

1
Sergi López-Egea

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

Luis León Sánchez va ser un dels corredors implicats en les caigudes que es van produir en els últims quilòmetres de la quarta etapa del Tour guanyada pel belga Jasper Philipsen i amb meta al circuit de Nogaro, per la qual cosa va ser traslladat a un hospital on se li va diagnosticar una fractura de la clavícula esquerra de la qual serà operat a Espanya. Així li va informar l’equip Astana.

El veterà corredor murcià afrontava la 12a participació a la ronda francesa als 39 anys on ha sumat quatre triomfs d’etapa i un desè lloc com a millor participació en l’edició del 2010.

Queden 12 espanyols

D’aquesta manera, després de la retirada també d’Enric Mas per caiguda en la primera etapa la representació espanyola es queda a 12 corredors a les portes de la primera etapa dels Pirineus que inclou l’ascensió al Marie Blanque com a dificultat principal. Luisle se’n va anar a terra al circuit automobilístic on acabava la quarta etapa quan preparava l’esprint per al seu cap de files Mark Cavendish.