La ronda francesa

Roglic abandona el Tour

El corredor eslovè, que a la sortida era un dels màxims favorits, no surt en la 15a etapa i es dedicarà a preparar la Vuelta

Roglic abandona el Tour

@JumboVismaRoad

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Primoz Roglic ha abandonat el Tour avui diumenge. El ciclista eslovè, que partia com a cap de files del potent Jumbo i que estava considerat com el segon gran favorit a aconseguir la victòria en els Camps Elisis, ja no participarà en la 15a etapa, entre Rodés i Carcassona. De fet, el corredor, peça essencial a l’equip neerlandès, mai ha pogut estar en la seva millor forma després d’haver tingut una aparatosa caiguda en l’etapa de les llambordes la setmana passada.

Notícies relacionades

El ciclista eslovè, vencedor de les tres últimes edicions de la Vuelta, carrera que començarà a preparar quan estigui recuperat de l’esforç del Tour, ha sigut essencial en la victòria de Jonas Vingegaard, en l’etapa que va finalitzar en el Granon, ja que gràcies als seus atacs Tadej Pogacar va sucumbir davant el seu company danès per guanyar al cim alpí i aconseguir el mallot groc.

«Estic molt content d’haver ajudat el meu equip i li desitjo la millor sort en aquest Tour», ha indicat Roglic després d’oficialitzar la retirada. Amb la seva baixa el Jumbo pateix una important ensopegada en la defensa del liderat de Vingegaard al Pirineu.