Sostretes a França

La policia romanesa recupera les bicis robades a la selecció italiana de pista

Les 22 bicicletes tenien un valor de 600.000 euros i van desaparèixer durant el Mundial celebrat aquest octubre

La policia romanesa recupera les bicis robades a la selecció italiana de pista

FEDERAZIONE CICLISTICA ITALIANA

1
Es llegeix en minuts

Les 22 bicicletes de la marca Pinarello que la selecció italiana va utilitzar recentment en el Mundial de pista i que van ser robades d’un hotel pròxim a Roubaix, on es va celebrar el campionat, han aparegut a Romania i han pogut ser recuperades gràcies a l’acció de la policia romanesa, segons informa el portal de ciclisme ‘Cyclingnews’. Entre ls bicis sostretes figuraven les quatre denominades «d’or» i que pertanyien a Filippo Ganna, campió del món de contrarellotge.

Notícies relacionades

La recuperació de les bicis i d’altres materials robats es va dur a terme durant una batuda antidroga que es va realitzar el dijous 28 d’octubre. La policia va capturar els delinqüents quan intentaven vendre algunes d’aquestes bicicletes. La resta van aparèixer als registres domiciliaris que van realitzar els agents romanesos, que també van confiscar vuit televisors, deu mòbils, droga i 2.800 euros en efectiu. En total es van detenir 20 persones en l’operació.

Registres domiciliaris

Les bicis van desaparèixer el divendres 22 d’octubre, dos dies abans que concloguessin els mundials de pista que es van celebrar al velòdrom de la ciutat francesa de Roubalix. El robatori es va produir a l’hotel de Lilla, al costat de Roubaix, on dormia la selecció italiana. Aquestes bicis, que realment no tenen gaire sortida perquè no tenen frens, portaven incorporats manillars de titani. Els ciclistes italians, no obstant, com que disposen de més material, van poder acabar de competir amb normalitat. Itàlia va guanyat quatre ors, tres plates i tres bronzes.