Ciclisme

Movistar allibera ‘Superman’ López perquè torni a l’equip Astanà

Movistar allibera ‘Superman’ López perquè torni a l’equip Astanà

Efe

1
Es llegeix en minuts

Movistar i Miguel Ángel Superman López han decidit separar els seus camins, intentant frenar el deteriorament que han patit tant la imatge de l’equip com el mateix ciclista després que López abandonés sobtadament i sense cap explicació la Vuelta en la penúltima etapa, just quan defensava el podi, que compartia en aquell moment amb el seu company Enric Mas i el poderós líder i guanyador final de la ronda espanyola, l’eslovè Primoz Roglic.

Notícies relacionades

 Per molt bé que Telefónica i Superman intentin vendre aquesta ruptura, el cert és que des de les altes instàncies de la companyia espanyola, amb interessos a Colòmbia i a tot Sud-amèrica, el cert és que l’ordre que li ha arribat a Eusebio Unzué, màxim responsable de l’equip, és que no volen que l’esportista continuï vestint el mallot de Movistar.

La Gazzetta dello Sport ja va valorar ahir la possibilitat que López tornés a l’Astanà, equip kazakh on el colombià ja va militar del 2015 al 2020, quan va fer el salt al Movistar, amb el qual va protagonitzar un dels abandonaments més tristos, inoportuns i inexplicable de l’última dècada. De res li va servir a Superman López demanar perdó immediatament. «Només puc demanar perdó a l’afició, als meus companys i al nostre patrocinador de com ha anat tot», va assenyalar López, i va desaparèixer.