ÚLTIMA ETAPA

Adam Yates guanya la Volta a Catalunya 2021

El ciclista belga Thomas de Gendt s’ha imposat a la jornada final de la prova, que ha comptat amb l’al·licient de sis pujades al Castell de Montjuïc

Adam Yates guanya la Volta a Catalunya 2021
1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

El ciclista britànic Adam Yates, del conjunt d’Ineos, s’ha proclamat vencedor aquest diumenge de l’edició número 100 de la Volta a Catalunya, prova que ha finalitzat després de set etapes a Barcelona. La jornada final de la prova ha estat animada per les sis ascensions al Castell de Montjuïc, la tradicional pujada que fins al 2007 va servir per celebrar la desapareguda escalada a Montjuic on finalitzava la temporada ciclista.

Notícies relacionades

L’útlima etapa ha comptat amb la victòria del ciclista belga Thomas de Gendt, de l’equip Lotto. L’etapa, que ha sortit de la plaça d’Espanya de Barcelon,a ha recorregut els voltants de la capital catalana abans d’endinsar-se en el circuit de Montjuic.

La pròxima cita quant a carreres World Tour per etapes del calendari 2021 serà la Vuelta al País Basc, que comença dilluns 5 d’abril, prova que explicarà, igual que la Vuelta, amb bona part de les figures mundials, com Pogacar, Roglic i Landa.