PRETEMPORADA CICLISTA

L’Emirates confirma que Pogacar defensarà el títol del Tour

El ciclista eslovè també té previst participar en la Vuelta després de la ronda francesa

1
Es llegeix en minuts

El ciclista eslovè Tadej Pogacar, vigent guanyador del Tour, defensarà el mallot groc en la pròxima edició, del 26 de juny al 18 de juliol, va confirmar aquest dilluns el seu equip, UAE Emirates. Pogacar, el més jove vencedor de la prova des de fa un segle, estarà acompanyat pel suís Marc Hirschi, fitxat per a aquesta temporada per l’equip emiratí, i el noruec Alexander Kristoff, habitual dels triomfs d’etapa en la ‘Grande Boucle’ i que va ser el primer líder de la prova en l’última edició de la carrera, disputada a finals de l’estiu passat.

Pogacar, de 22 anys, també té previst participar després del Tour en la Vuelta (tercer el 2019), juntament amb l’italià Matteo Trentin, per lluitar les victòries d’etapa, i el corredor català David de la Cruz.

Notícies relacionades

Per al Giro d’Itàlia, del 8 al 30 de maig, UAE Emirates ha escollit al velocista colombià Fernando Gaviria, a l’italià Davide Formolo i al nord-americà Brandon McNulty, de 22 anys, que en la seva primera participació l’any passat va ser 15è de la general.

jm/pm/psr