a l'esprint

García Cortina guanya la tercera etapa de la París-Niça

El jove ciclista asturià s'ha imposat a Sagan als metros finals

segea52720650 bahrain   mclaren spanish rider ivan garcia cortina  l  cele200310173346

segea52720650 bahrain mclaren spanish rider ivan garcia cortina l cele200310173346 / ALAIN JOCARD

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea

Iván García Cortina, el prometedor corredor asturià del Bahrain, s’ha imposat en la tercera etapa de la París-Niça. I ho ha fet en un vibrant esprint en què ha derrotat ni més ni menys que Peter Sagan. García Cortina, de 24 anys, és un dels més brillants valors del planter espanyol amb un prometedor futur tant com a esprínter com per a carreres d’un dia. L’any passat ja es va deixar veure a la París-Roubaix, on per molt poc no va entrar en l’escapada bona que va decidir l’‘Infern del Nord’.

 

Integrant del Bahrain, el conjunt àrab que lidera Mikel Landa, que no ha pogut córrer la París-Niça per una fractura de costella, ja l’any passat va obtenir una victòria a l’esprint al Tour de Califòrnia i també el 2019 va debutar al Tour. Per una vegada, i al contrari del que havia passat en les dues primeres etapes, el vent i els talls en el gran grup o ‘ventalls’ no van decidir la sort de l’etapa, en una prova que aquest dimecres celebra una contrarellotge de 15 quilòmetres que pot tenir un pes determinant en la classificació general.

Notícies relacionades

 

Ara per ara, l’alemany Maximilian Schachmann lidera la prova, que acaba diumenge a Niça i que s’està disputant amb fortes restriccions de públic a causa de la normativa de ‘portes tancades’ a l’esport professional que ha imposat el Govern francès fins al 15 d’abril per combatre el coronavirus.

Temes:

França