la primera etapa

Triomf de l'Astana en l'estrena de la Vuelta a Espanya

'Superman' López, primer líder de la ronda espanyola en una contrarellotge per equips on han caigut els corredors del Jumbo

vuelta

vuelta

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

El conjunt kazakh de l’Astana s’ha proclamat aquest dissabte vencedor de la primera etapa de la Vuelta, una contrarellotge per equips de 14 quilòmetres que s’ha disputat a la localitat alacantina de Torrevieja, des de les famoses salines, les més grans d’Europa. Gràcies a la victòria, el ciclista colombià Miguel Ángel ‘Superman’ López és el primer líder de la ronda espanyola, ja que ha sigut el primer de la quadrilla que ha traspassat la línia de meta.

Notícies relacionades

L’Astana compta en les seves files amb els ciclistes espanyols Omar FraileIon i Gorka Izagirre i Luisle Sánchez. S’han beneficiat de la caiguda general que ha afectat el conjunt holandès del Jumbo, que eren els favorits. No obstant, quan han caigut no marcaven el millor temps. Aquest diumenge es disputa la segona etapa, on ja apareix el primer contacte amb la mitja muntanya. Es tracta d’una jornada de 199,6 quilòmetres (la més llargad’aquesta edició) entre Benidorm i Calp, sempre per terres alacantines.

En uns minuts, la crònica de la primera etapa de la Vuelta.