ENSURT ENORME

El ciclista Omar Fraile i la seva nòvia pateixen un greu accident de trànsit

La vida de la parella no corre risc tot i que Eva González haurà de ser operada d'una fractura en sis costelles i una vèrtebra

fraile

fraile / JEFF PACHOUD (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El ciclista Omar Fraile, guanyador aquest any de l’etapa del Tour que va finalitzar a l’aeròdrom de Mende (única victòria espanyola de la ronda francesa del 2018) i la seva nòvia, Eva González, filla del que va ser corredor professional dels 90 Arsenio González, van tenir un greu accident de cotxe diumenge al tornar del critèrium d’exhibició Memorial Isabel Clavero, que es va celebrar a Las Rozas (Madrid). El seu equip, l’Astana, va informar en un comunicat que "tots dos tenen lesions que no posen en perill les seves vides".

"Omar té dolors d’esquena i una costella fissurada. La seva nòvia serà operada d’una fractura de sis costelles i una vèrtebra", afegeix l’Astana, que els desitja "una ràpida recuperació d’aquest terrible accident". Omar Fraile, natural de Baracaldo, de 28 anys, corre per a l’Astana des del 2018, procedent del Dimension Data. Compta amb sis victòries com a professional: el Giro dels Apenins del 2015 i una etapa dels 4 Dies de Dunquerque del 2015, triomf d’etapa en el Giro del 2017 i la Volta al País Basc, el Tour de Romandia i la referida en el Tour d’aquest any.