BAIXA TEMPORAL

La impressionant picada d'un insecte a un ciclista italià

L'equip Caja Rural ha anunciat la baixa del corredor en la Rute d'Occitanie per la picada d'un insecte a l'ull

dfjgq1dx4aeorfc

dfjgq1dx4aeorfc

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Danilo Celano no participarà a la Route d’Occitane, abans coneguda com a Route du Sud, per la picada d’un insecte a l’ull. Així ho ha anunciat el seu equip a Twitter. El ciclista del Caja Rural estava preparant la cursa que es disputarà del dijous 14 de juny al diumenge 17 com a avantsala del Tour de França, tot i que el conjunt verd-i-blanc no hi participa, quan un insecte l’ha deixat sense visió a l’ull esquerre. La inflamació l’impedeix veure-hi, per la qual cosa no pot pujar a la bici per competir.

La formació verda s’havia desplaçat a la carrera amb un bloc format per set ciclistes: Sergio Padilla, Nick Schultz, Joaquim Silva, Jonathan Lastra, Josu Zabala, Cristian Rodríguez i el mateix Danilo Celano. Ara, l’haurà d’afrontar amb un menys.

Alejandro Valverde sí que hi serà

El ciclista murcià Alejandro Valverde serà un dels focus d’atenció de la renovada Route d’Occitanie. El corredor de Movistar Team ha estat sense competir durant les últimes setmanes per preparar la fase decisiva de la temporada i aprofitarà aquesta cursa per ultimar els detalls del Tour de França, la Vuelta a Espanya i el Campionat del Món.

Al costat de Valverde hi haurà Carlos Barbero, Nuno Bico, Rubén Fernández, Antonio Pedrero, Dayer Quintana i Eduardo Sepúlveda.

"Entre els Pirineus i el Mediterrani"

Notícies relacionades

Aquesta serà la primera edició de la Route d’Occitanie, però la 42a si es té en compte l’antiga Route du Sud. La carrera aprofitarà la recent transformació de l’esquema de regions administratives franceses per adoptar el nom d’una àrea històricament diferenciada, de costa i muntanyes alhora. Aquesta varietat estarà present tant al recorregut com en el lema de la competició "Entre els Pirineus i el Mediterrani".

El traçat estarà dividit en quatre etapes. Les dues primeres bastant planes (168 km des de Cap Découverte fins al circuit a Carmauz i 173 km amb més repetjons fins a Messeube), la tercera pirinenca (198 km) i la quarta molt més dura que altres anys. De fet, per finalitzar la competició, els ciclistes hauran de córrer 193 km fins a Cazouls-lès-Béziers amb tres ascensos, repetjons finals i l’exigent Pic de Nore a mitja cursa.