Mor un ciclista en la marxa Treparriscos d'Osca

El corredor ha mort a falta de pocs quilòmetres per a la meta possiblement a causa d'una aturada cardíaca

 

  / EFE / JAVIER BLASCO

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un participant en la Marxa Cicloturista Treparriscos ha mort aquest dissabte en el transcurs de la prova a la vora de Yebra de Basa (Osca). Hauria pogut ser a causa d'una aturada cardíaca, ha informat l'organització. L'home, R.P.H., natural de Saragossa, no ha pogut ser reanimat malgrat la ràpida intervenció dels serveis mèdics de la marxa, han explicat fonts de l'organització.

Notícies relacionades

El succés s'ha produït al voltant de les 13.30 hores a les proximitats de la localitat de Yebra de Basa, al quilòmetre 482 de la N-260. La mort d'aquest esportista se suma a la de l'exciclista professional David Cañada, que va perdre la vida el mes de maig passat durant una altra marxa cicloturista, la de Ports de la Ribagorça.

En l'edició d'aquest any, l'organització exigia un reconeixement mèdic als participants a Treparriscos i a la marxa Rompehuesos, que es disputa en paral·lel a la primera. En les dues proves han participat més d'11.000 ciclistes, en una de les marxes cicloturistes més populars i espectaculars d'Espanya.