SUBVENCIÓ

La Generalitat aprova promoure la inserció laboral de persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania

Es tracta de subvencions destinades a programes d'entitats sense ànim de lucre per a aquest 2020

L'objectiu és incrementar el grau d'ocupabilitat d'un col·lectiu en especial vulnerabilitat

6d1a9629

6d1a9629

1
Es llegeix en minuts

El Govern ha aprovat promoure la inserció laboral de persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC) amb una dotació de 8,3 milions d’euros. La Conselleria de Treball, Afers Socials i Família impulsa aquestes subvencions, destinades a les entitats sense ànim de lucre per a la realització del ‘Programa de mesures actives d’inserció per a beneficiaris de la RGC’ de l’any 2020, que han de contribuir a mitigar l’impacte social i econòmic que ha tingut la crisi sanitària de la Covid-19.

Notícies relacionades

El pressupost destinat a aquestes subvencions ascendeix a 8,3 milions d’euros amb l’objectiu d’incrementar el grau d’ocupabilitat i la inserció laboral d’aquest col·lectiu d’especial vulnerabilitat que es troba en situacions de pobresa, desigualtat, risc i exclusió social.

Aquestes subvencions es van declarar d’interès general per poder realitzar la tramitació durant l’estat d’alarma, malgrat estar suspesos els terminis, amb l’objectiu de donar continuïtat a les actuacions d’orientació, de recolzament i d’acompanyament a les persones destinatàries de la RGC, d’especial vulnerabilitat.