Temple de l’espuma

Okasional Beer: altres cerveses són possibles

  • Aquest local de l’Eixample disposa de gairebé 300 referències de cerveses artesanes d’arreu del món i d’una petita sala amb quatre tiradors on te’n pots beure una copa o omplir-ne la teva ampolla

Okasional Beer: altres cerveses són possibles
1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

El lema d’Okasional Beer (Casanova, 11) és ‘Another beer is possible’. Això és: una altra cervesa és possible. Es refereix a la cervesa artesana, és clar. Però, quan es visita aquesta botiga, sorgeix la pertinent pregunta: ¿només una altra és possible? ¡Però si tenen gairebé 300 referències! Una autentica bogeria que no només agradarà als bojos d’aquest tipus de cervesa, sinó a qualsevol que apreciï un bon glop, elaborat gairebé a mà amb carinyo i saviesa.

La mateixa que té Xavi García, el responsable d’aquest establiment, on no només es pot comprar (si és que superes la ‘síndrome Netflix’, la que et fa dubtar una estona llarga fins que elegeixes), sinó també beure, perquè disposa de quatre tiradors i una taula al fons del local per poder disfrutar tranquil·lament de la teva copa... o de la teva ampolla, perquè la pots omplir amb el que surt d’aquelles aixetes, que va canviant cada setmana.

Okasional Beer

Casanova, 11. Barcelona

Telèfon: 931.376.906.

Preus: a partir de 2,5 €

Perquè aquesta és una altra de les gràcies del món de la cervesa artesana: els elaboradors creen edicions limitades cada poques setmanes, de manera que al final de l’any cada un pot treure desenes i desenes (fins i tot centenars) d’ampolletes o llaunes.

Notícies relacionades

I sempre, amb unes etiquetes que tenen tanta imaginació com les receptes líquides que contenen. I, com que Okasional Beer no se’n perd ni una, els entesos ja saben on anar per provar les novetats que inunden les seves neveres i prestatgeries i que arriben de tot el planeta.

Són tantes les opcions (fins i tot sense alcohol i sense gluten) que el millor és deixar-te aconsellar per García i després quedar-te amb la que més et moli. O les que més et molin. Perquè, recorda, altres cerveses són possibles. ¡En plural, per descomptat!