COCTELERIA A CASA
Així fa el Wasabi Mule Javier de las Muelas
Així fa el Wasabi Mule Javier de las Muelas. El marida amb un ’nigiri’ d’eriçó a la barra del Sakura-Ja del centre comercial Illa Diagonal. /
Javier de las Muelas, propietari de temples del còctel com Dry Martini i Gimlet, se n'ha anat a la barra del restaurant Sakura-Ya, al centre comercial Illa Diagonal, per oficiar un Wasabi Mule, un còctel que té aquest ingredient japonès com a protagonista, a més de suc de llima, vodka, xarop de sucre... I proposa maridar-lo amb un 'nigiri' d'eriçó de mar del restaurant japonès.
Una bona manera de celebrar aquests dies nadalencs. En aquest vídeo t'explica els secrets per fer-lo a casa. Però recorda, ¡millor amb wasabi natural!
- Cas sota investigació L’Ana Julia va rebre a la presó regals dels funcionaris a canvi de sexe
- Pep Guardiola i Cristina Serra, a prop de firmar el divorci
- Mor Margot Friedländer, supervivent de l’Holocaust
- Febre per Bad Bunny: 10 concerts a Madrid i 2 a Barcelona
- A Sagrada Família Barcelona compra un altre bloc de pisos a l'Eixample per tanteig i retracte
- Benestar Álvaro Bilbao, psicòleg: "Preocupar-se molt per les coses pot ser un símptoma de salut mental fràgil"
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Mercat immobiliari Gonzalo Bernardos és molt pessimista amb el futur de la vivenda: «Veurem gent a...»
- Al Centre "De premi": el bar de Sabadell aclamat per les seves patates braves
- Guardiola, a prop de firmar el divorci