COCTELERIA A CASA
Així fa el Wasabi Mule Javier de las Muelas
Així fa el Wasabi Mule Javier de las Muelas. El marida amb un ’nigiri’ d’eriçó a la barra del Sakura-Ja del centre comercial Illa Diagonal. /
Javier de las Muelas, propietari de temples del còctel com Dry Martini i Gimlet, se n'ha anat a la barra del restaurant Sakura-Ya, al centre comercial Illa Diagonal, per oficiar un Wasabi Mule, un còctel que té aquest ingredient japonès com a protagonista, a més de suc de llima, vodka, xarop de sucre... I proposa maridar-lo amb un 'nigiri' d'eriçó de mar del restaurant japonès.
Una bona manera de celebrar aquests dies nadalencs. En aquest vídeo t'explica els secrets per fer-lo a casa. Però recorda, ¡millor amb wasabi natural!
- HABITATGE Polèmica per l’anunci del Ministeri d’Habitatge: tres adults compartint pis desencadena una onada de crítiques
- Eduardo Mendoza: "Tothom està indignat per alguna cosa, però jo no, vivim formidablement"
- Barcelonejant Arriba a Barcelona la màquina viral de postals sorpresa que ha desencadenat la bogeria a Nova York
- Congrés d’Aecoc Roig anima els empresaris a "sortir de l’armari i no tenir por"
- La crisi habitacional El Govern estudia la prohibició de la compra especulativa d’habitatge
- Successos Ordre d'allunyament i llibertat vigilada per als menors del Berguedà acusats d'agressió sexual
- Violència masclista Les acusacions mantenen la petició de presó permanent revisable per a l'acusat d'assassinar la parella a Campdevànol
- Tribunal Constitucional El fiscal s’oposa que el TC aixequi de forma cautelar l’ordre de detenció de Puigdemont
- 40è aniversari El 23-F per a mil·lennistes: ¿Com va ser el cop d’Estat de Tejero?
- Acte amb economistes Junqueras veu «molt lluny» l’acord sobre finançament i reclama a la societat civil que també pressioni