COCTELERIA A CASA

Així fa el Wasabi Mule Javier de las Muelas

La millor manera de disfrutar d'un còctel amb un aire japonès

La millor manera de disfrutar d'un còctel amb un aire japonès

Així fa el Wasabi Mule Javier de las Muelas. El marida amb un ’nigiri’ d’eriçó a la barra del Sakura-Ja del centre comercial Illa Diagonal.

1
Es llegeix en minuts
On Barcelona

Javier de las Muelas, propietari de temples del còctel com Dry Martini i Gimlet, se n'ha anat a la barra del restaurant Sakura-Ya, al centre comercial Illa Diagonal, per oficiar un Wasabi Mule, un còctel que té aquest ingredient japonès com a protagonista, a més de suc de llima, vodka, xarop de sucre... I proposa maridar-lo amb un 'nigiri' d'eriçó de mar del restaurant japonès.

Una bona manera de celebrar aquests dies nadalencs. En aquest vídeo t'explica els secrets per fer-lo a casa. Però recorda, ¡millor amb wasabi natural!