COCTELERIA A CASA
Així fa el Wasabi Mule Javier de las Muelas
Així fa el Wasabi Mule Javier de las Muelas. El marida amb un ’nigiri’ d’eriçó a la barra del Sakura-Ja del centre comercial Illa Diagonal. /
Javier de las Muelas, propietari de temples del còctel com Dry Martini i Gimlet, se n'ha anat a la barra del restaurant Sakura-Ya, al centre comercial Illa Diagonal, per oficiar un Wasabi Mule, un còctel que té aquest ingredient japonès com a protagonista, a més de suc de llima, vodka, xarop de sucre... I proposa maridar-lo amb un 'nigiri' d'eriçó de mar del restaurant japonès.
Una bona manera de celebrar aquests dies nadalencs. En aquest vídeo t'explica els secrets per fer-lo a casa. Però recorda, ¡millor amb wasabi natural!
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- HIGIENE La ciència respon a una de les preguntes que més ens fem sobre higiene corporal
- Conflicte armat Guerra Rússia-Ucraïna, en directe: últimes notícies del conflicte
- Barbarismes a WhatsApp: 25 paraules en castellà que dius malament (i probablement no ho saps)
- Seguretat Social Calcula com et queda la pensió el 2024: això és el que cobraràs | CALCULADORA