Tradició real

Dos tortells per celebrar els Reis amb magnificència

  • Et coronaràs amb aquestes peces del Forn Tarraconense i d’Escribà

Dos tortells per celebrar els Reis amb magnificència
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Si t’has despistat o no havies tingut temps d’anar a comprar-lo, encara ets a temps de tenir un tortell de Reis a casa. La tradició no pot faltar un dia tan especial com aquest. A ‘Cata Mayor’ et proposem aquestes dues peces de nivell amb què disfrutaràs tant de cada mos que poc t’importarà que et toqui la fava i hagis de pagar-lo.

El tortell clàssic de Forn Tarraconense

Notícies relacionades

Forn Tarraconense, una pastisseria que dirigeix Julio Solanes a Tarragona va guanyar fa uns dies la segona edició del concurs Millor Tortell Clàssic de Reis de Catalunya, que corona el millor tortell de Reis català. Un jurat de professionals, que va tastar a cegues les peces presentades a concurs, va distingir la de Forn Tarraconense. Les barcelonines Forn Gil (amb establiments a Navas de Tolosa, 263; Bofarull, 49, i Gran Via de les Corts Catalanes, 942) i Carrió (Bailèn, 216) van completar el podi.


El Crypto Tortell d’Escribà

Escribà ha llançat una peça de brioix farcida de trufa de xocolata i taronja que costa 59 € i que es pot comprar amb bitcoins, convertint-se així en el primer d’Espanya que permet aquesta forma de pagament. D’aquesta manera, han donat a un producte tan tradicional com aquest un toc modern a l’hora d’adquirir-lo. Si vols saber més, aquí et donem tota la informació sobre el Crypto Tortell (que, per cert, hem provat i és ‘top’).