Mos suculent

La carn de boví vell és la millor per a les hamburgueses, i aquí t’expliquem el perquè

L’hamburguesa és ara un producte gurmet pensat per a tota mena de paladars

La carn de boví vell és la millor per a les hamburgueses, i aquí t’expliquem el perquè

Discarlux

6
Es llegeix en minuts

L’hamburguesa ja no és menjar porqueria. Les coses sempre es posen al seu lloc i, a poc a poc, s’ha anat guanyant el paladar de tots els comensals. Ja no és només un producte per als més joves, també els més grans la disfruten. Però si alguna cosa ha evolucionat en el consum d’hamburguesa és la seva presència en la majoria de restaurants. Els xefs s’han entossudit a convertir-la en un art, i és estrany que no preparin una versió gurmet a la seva cuina.

L’hamburguesa és un producte que tots coneixem. Carn picada arrodonida, almenys un 1% de sal i altres ingredients i condiments com l’all o julivert. Però l’autèntica hamburguesa de vaca és molt més. 

Pionera a oferir carn d’alta gamma de vaca vella i bou, Discarlux ha posat a disposició de la seva clientela una botiga ‘online’ per tal que puguin comprar la millor carn des de casa, beneficiant-se del seu servei de venda a domicili i una atenció personalitzada. Les comandes es reben en un termini entre les 48 i les 72 hores i sempre amb el segell de qualitat garantit. 

Amb un descompte del 25% sobre el preu original, ara pots aconseguir el ‘pack’ BBQ For2 (1 mitjana de vaca (0,7 kg) + 0.5 kg xurrasco anoll femella + 1 xoriço crioll + 1 xoriço casolà + xistorra) per només 45,90€, IVA i despeses d’enviament incloses, afegint-hi el codi «twopi».

A més, pots continuar disfrutant de la millor carn Discarlux al millor preu aprofitant tots aquests descomptes

Com es prepara la millor carn de vaca per a hamburguesa

Com es prepara la millor carn de vaca per a hamburguesaDisfrutar d’una hamburguesa prèmium va molt més enllà de la qualitat de la seva matèria primera. Cuidar el procés d’elaboració fins al més mínim detall també és fonamental. En aquest sentit, Discarlux elabora la millor carn de boví per a hamburgueses seguint aquesta fórmula: 

  1. Les millors peces de bou i vaca vella se seleccionen cada setmana des d’origen.

  2. L’entorn de treball és molt fred (entre 0 i 2 graus) perquè la carn no s’espesseixi.

  3. S’utilitza carn vaca madurada (entre 15/20 dies). S’utilitza el quarter davanter de les vaques seleccionades, que són aquelles amb més infiltració de greix. D’allà agafen la costella, l’aleta, la contraaleta, l’espatlla, el canó... i les barregen molt bé amb el greix de la falda.

  4. El picat no és gaire fi amb l’objectiu que la carn no s’espesseixi. Gràcies a aquest factor, s’aconsegueix que l’hamburguesa tingui «una bona comissió» i no sigui pastosa.

  5. A Discarlux es porta a terme un procés artesanal per cuidar «el procés de formació». L’objectiu és intentar que l’hamburguesa no quedi massa compacta. Utilitzen un tipus de màquina no industrial, que li dona la compactació necessària.

  6. Al final s’aconsegueix una hamburguesa més solta, preparada per ser cuinada i degustada i que no té res a veure amb l’envasada industrialment.

Hamburgueses de vaca a només un clic i amb molta qualitat

Hamburgueses de vaca a només un clic i amb molta qualitatDiscarlux sempre posa per davant la qualitat dels seus productes abans que la quantitat i a la seva botiga online ofereix diferents tipus d’hamburgueses en funció de les preferències i gustos de cada consumidor. Les hamburgueses de 180 grams de vaca artesana tenen un sabor intens i tendre i les mini hamburgueses de vaca europea, ideals per als nens. La seva versatilitat permet experimentar amb elles en mil i una receptes.

Les hamburgueses de Discarlux estan fetes 100% amb carn de vaca de gran qualitat i elaborades a partir de talls nobles, que procedeixen de ramaderies seleccionades per la seva bona praxi i benestar animal.

L’hamburguesa de Fisterra és la millor opció per disfrutar d’un mos gurmet. Discarlux és la impulsora del projecte Fisterra Bovine World, que cria en una finca gallega vaques de les 13 millors races del món i ofereix el pack Burger Fisterra Bovine World, que inclou una selecció d’ingredients prèmium.

Per aconseguir l’hamburguesa perfecta, la carn ha d’anar acompanyada d’altres productes de gran qualitat. A la carn de la finca d’Ames l’acompanyen en aquest pack el formatge de Formaje, pa brioix de Cientotreinta Grados, oli d’oliva verge extra arbequí fumat de Castillo de Canena, ruca de Huerta de Carabaña, tomàquets de temporada, ceba confitada al vi, maionesa de carn amb all al forn i una meravellosa salsa barbacoa artesana amb cogombrets. Per tan sols 59 euros es pot disfrutar d’una hamburguesa d’infart. 

Les millors hamburgueses d’Espanya, amb Discarlux

Les millors hamburgueses d’Espanya, amb DiscarluxJosé Portas i Carlos Ronda van fundar Discarlux el 2005 i actualment donen servei a supermercats, carnisseries i a molts restaurants amb gran prestigi d’Espanya. La carn d’aquesta empresa està en l’origen d’una de les millors hamburgueses que es preparen a Madrid.

A la Bistroteca de Madrid es pot degustar l’hamburguesa «la palma», que va rebre el premi a la «Millor hamburguesa gurmet d’Espanya 2021». Aquesta veritable delícia es prepara amb carn 100% de vaca marela madurada ‘Dry aged’ de Discarlux. Vanessa San José, xef executiva i propietària juntament amb Alexandra Galvis de la Bistroteca destaca que el secret està en els productes de qualitat i l’amor a l’hora d’elaborar-la. «La qualitat és fonamental perquè el resultat sigui magnífic. Això sí, també cal saber tractar-la, ja que un bon producte tractat de forma incorrecta pot arruïnar el plat», assegura.

La Bistroemy és l’hamburguesa més venuda del local. 180 g de carn gallega madurada, formatge cheddar de 14 mesos de maduració, ceba fregida flamejada amb bourbon, béicon fumat hipercruixent i salsa de xilis coreans amb mantega fumada.

A l’hora de preparar una bona hamburguesa, molta gent passa per alt alguns elements. San José insisteix a utilitzar sempre carn de gran qualitat tot i que també destaca altres factors. «El formatge o qualsevol altre ingredient ha d’estar ben triat i no s’ha d’abusar mai de les salses. Això pot enfosquir la resta dels sabors», assegura la xef de la Bistroteca.

¿Vols experimentar i preparar la teva pròpia hamburguesa gurmet a casa? Amb Discarlux és més senzill que mai. Entra a la seva pàgina web i en un termini entre 48 i 72 hores podràs tenir al teu domicili la millor matèria primera del mercat.

Aconsegueix ja el pack BBQ for2 (1 mitjana de vaca (0.7KG) + 0.5 KG xurrasco anoll femella + 1 xoriço crioll + 1 xoriço casolà + xistorra) per només 45,90 €, (25% de descompte sobre el preu original), afegint el codi «twopi».

A més, pots continuar disfrutant de la millor carn Discarlux al millor preu aprofitant tots aquests descomptes

Temes:

Gurmet Cuiners