Sabors verds
¡Atenció vegans (i no vegans)!: tot seguit, dos restaurants i tres receptes ràpides
Renunciar als ingredients d’origen animal no és sinònim de renunciar a plats suculents. T’ho demostrem amb aquests cinc suggeriments
![¡Atenció vegans (i no vegans)!: tot seguit, dos restaurants i tres receptes ràpides ¡Atenció vegans (i no vegans)!: tot seguit, dos restaurants i tres receptes ràpides](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/a2157898-3ca2-4748-8531-61f387ba2f53_alta-libre-aspect-ratio_default_0.jpg)
El veganisme ha arribat per quedar-se. No és una moda, sinó un estil de vida que ha anat calant en uns comensals que avui dia tenen una oferta àmplia per seguir amb la seva dieta lliure de qualsevol ingredient d’origen animal. Hi ha restaurants vegans i receptes veganes que et faran gaudir de valent. Aquí et fem aquests suggeriments.
Vegan Junk Food Bar
Un local modern i divertit amb menjar porqueria... vegà. Tal com ho llegeixes. Hamburgueses de mida XXL de ‘vedella’ i costelles de ‘porc’ d’allò més saboroses però que són pur ‘trompe-l’oeil’ perquè estan fetes amb extractes de tubercles o de llegums. Per saber-ne més, llegeix aquí la crònica del restaurant Vegan Junk Food Bar.
Vrutal
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/6f3b1e0a-9c6b-4bd5-959e-c7b546bf2370_16-9-aspect-ratio_50p_0.jpg)
Fa pocs mesos que està en funcionament però el seu èxit ha sigut immediat gràcies als seus combos de ‘burgers’ i còctels servits en un local d’estètica industrial. «Aquí no t’importarà si el menú és d’origen animal, vegetal o còsmic», prometen els seus responsables. És al Poblenou. En tens més detalls a la crònica del restaurant Vrutal.
Burritos
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/a037236e-7801-4fa2-bc0e-af9451343302_16-9-aspect-ratio_50p_0.jpg)
Katy Beskow ha escrit ‘Cocina vegana en 15 minutos’ (Libros Cúpula), una obra amb receptes veganes ràpides i senzilles com aquests burritos, que es poden menjar a qualsevol hora. «Fins i tot te’ls pots emportar per esmorzar si els emboliques en paper d’alumini per mantenir-los calents», proposa. Pots consultar aquí la recepta de burritos vegans
Minestrone de carbassó, pèsols i créixens per a tota la família
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/bcb1d1dd-ba3e-4637-8f7e-71e1585dceee_16-9-aspect-ratio_50p_0.jpg)
Beskow també inclou al seu llibre aquesta sopa tradicional en què «els pèsols i el carbassó aporten un gust més fresc a la sopa». «Tot i que és un plat lleuger, deixarà tota la família satisfeta», afirma l’experta, que afegeix al plat petits trossos d’espaguetis, tot i que proposa experimentar amb altres varietats de pasta. Descobreix aquí la recepta de minestrone.
Pa de pessic marbrejat
Aquest pa de pessic marbrejat necessita molt pocs ingredients per preparar-lo.
Notícies relacionadesAguanta molt sucós a la nevera si el tapeu amb un drap de cuina, tot i que ja us dic que no us durarà més de dos dies.
Si vols aprendre a fer la recepta del pa de pessic marbrejat vegà, clica aquí.
- Jocs Olímpics 2024 París oculta la foscor i exhibeix el seu decorat en els Jocs
- Handbol Les ‘Guerreres’ no compareixen i cauen amb estrèpit en el debut
- Tennis Moyá fa saltar les alarmes sobre la presència de Nadal a París
- Sèrie aclamada Com enamorar sense cursileries
- QUATRE HOSPITALITZATS Un brot de salmonel·losi en un bar deixa almenys 22 afectats
- Eleccions decisives Els comicis a Veneçuela desencadenen l’expectació mundial
- En clau europea Cordó parcial als ultres
- Pròxim Orient Hamàs demana venjar un dels seus líders mort en una presó israeliana
- Les polítiques de la Unió Europea Brussel·les empeny a acabar amb l’addicció a les xarxes socials tòxiques
- Les polítiques de la Unió Europea Espanya insta les tecnològiques a actuar contra els patrons addictius