Sabors verds
¡Atenció vegans (i no vegans)!: tot seguit, dos restaurants i tres receptes ràpides
Renunciar als ingredients d’origen animal no és sinònim de renunciar a plats suculents. T’ho demostrem amb aquests cinc suggeriments
El veganisme ha arribat per quedar-se. No és una moda, sinó un estil de vida que ha anat calant en uns comensals que avui dia tenen una oferta àmplia per seguir amb la seva dieta lliure de qualsevol ingredient d’origen animal. Hi ha restaurants vegans i receptes veganes que et faran gaudir de valent. Aquí et fem aquests suggeriments.
Vegan Junk Food Bar
Un local modern i divertit amb menjar porqueria... vegà. Tal com ho llegeixes. Hamburgueses de mida XXL de ‘vedella’ i costelles de ‘porc’ d’allò més saboroses però que són pur ‘trompe-l’oeil’ perquè estan fetes amb extractes de tubercles o de llegums. Per saber-ne més, llegeix aquí la crònica del restaurant Vegan Junk Food Bar.
Vrutal
Fa pocs mesos que està en funcionament però el seu èxit ha sigut immediat gràcies als seus combos de ‘burgers’ i còctels servits en un local d’estètica industrial. «Aquí no t’importarà si el menú és d’origen animal, vegetal o còsmic», prometen els seus responsables. És al Poblenou. En tens més detalls a la crònica del restaurant Vrutal.
Burritos
Katy Beskow ha escrit ‘Cocina vegana en 15 minutos’ (Libros Cúpula), una obra amb receptes veganes ràpides i senzilles com aquests burritos, que es poden menjar a qualsevol hora. «Fins i tot te’ls pots emportar per esmorzar si els emboliques en paper d’alumini per mantenir-los calents», proposa. Pots consultar aquí la recepta de burritos vegans
Minestrone de carbassó, pèsols i créixens per a tota la família
Beskow també inclou al seu llibre aquesta sopa tradicional en què «els pèsols i el carbassó aporten un gust més fresc a la sopa». «Tot i que és un plat lleuger, deixarà tota la família satisfeta», afirma l’experta, que afegeix al plat petits trossos d’espaguetis, tot i que proposa experimentar amb altres varietats de pasta. Descobreix aquí la recepta de minestrone.
Pa de pessic marbrejat
Aquest pa de pessic marbrejat necessita molt pocs ingredients per preparar-lo.
Notícies relacionadesAguanta molt sucós a la nevera si el tapeu amb un drap de cuina, tot i que ja us dic que no us durarà més de dos dies.
Si vols aprendre a fer la recepta del pa de pessic marbrejat vegà, clica aquí.
- Aquest dilluns Protecció Civil posa en alerta els residents del Barcelonès, Garraf, Baix Llobregat, Maresme i Vallès davant el risc de pluges torrencials
- Productes de primera necessitat Consulta els punts de recollida de Barcelona i l'Àrea Metropolitana per enviar ajuda a València
- Els efectes del temporal La policia no troba cadàvers després d’inspeccionar el pàrquing de Bonaire
- Els efectes del temporal Més de 220 escoles i 50 residències catalanes són en zones inundables
- Nou recurs tàctic del barça La hipnòtica trampa de Flick
- Els consells de Maria José Valiente, psicòloga i col·laboradorada de SanaMent Guia per gaudir de la melangia de la tardor
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Teatre Emoció i ràbia en l’estrena de ‘Puig Antich, cas obert’
- Reconeixement literari Premi Herralde ‘ex aequo’ per a Cynthia Rimsky i Xita Rubert
- CRÍTICA Un llampec va sonar al Raval