Segell de qualitat

El piragüisme de Castelldefels, reconegut pel seu suport a l’esport paralímpic

jmexposito35213358 jjoo01  r o de janeiro  brasil   19 08 2016   el pirag ista 160819180802

jmexposito35213358 jjoo01 r o de janeiro brasil 19 08 2016 el pirag ista 160819180802 / FERNANDO BIZERRA JR

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Club Piragüisme Castelldefels ha sigut un dels vuit clubs de tot Espanya que han sigut distingits aquest any amb el segell de qualitat Club Dingonatura de Promeses Paralímpiques de Piragüisme.

Aquest reconeixement ha sigut creat pel Comitè Paralímpic Espanyol (CPE) i per la Reial Federació Espanyola de Piragüisme (RFEP) amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’aquesta disciplina entre les persones amb alguna diversitat funcional fent promoció de les entitats esportives que incorporen palistes paralímpics.

Els clubs guardonats en aquesta primera convocatòria, a part del CP Castelldefels, han sigut: Cantabria Multisport, Club Deportivo Monkayak Hiberus (Saragossa), Club Escuela Piragüismo Aranjuez (Madrid), Gecho Kayaka (Getxo, Euskadi), Real Club Náutico de Palma (Palma de Mallorca), Piragua Madrid i Club Piragüismo Badajoz.

Notícies relacionades

«Tots ells formaran una xarxa a la qual es proporciona suport a través del Programa de Promeses i del mateix Comitè Paralímpic Espanyol. A més, assumiran els valors paralímpics i col·laboraran en la posada en marxa de programes de desenvolupament de l’esport per a persones amb discapacitat», expliquen des del Comitè.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels

Temes:

Castelldefels