Ocupació

L’atur va descendir a Castelldefels un 1,1% durant el mes de febrer

  • Les dades mostren que el mes passat es van registrar al municipi 28 persones menys en situació d’atur

  • El nombre total de persones en aquesta situació al municipi és ara de 2.425

L’atur va descendir a Castelldefels un 1,1% durant el mes de febrer
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nombre de persones en situació d’atur a Castelldefels (Baix Llobregat) ha descendit un 1,1% durant el mes de febrer, segons les dades de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat.

Aquestes xifres suposen el segon mes consecutiu de descens de l’atur a la ciutat. En termes absoluts, significa que s’han registrat 28 persones menys en aquesta situació que a principis del mes anterior.

De la mateixa forma, l’informe emès per l’ens comarcal indica que el nombre total de persones en situació d’atur a Castelldefels és ara de 2.425, que corresponen a una taxa d’atur registral del 7,6%. Aquesta xifra es troba per sota de la mitjana de la comarca (8,7%), l’àrea metropolitana de Barcelona (8,9%) i la de Catalunya (9,3%).

Notícies relacionades

Tal com passa en els últims mesos, la variació anual de l’atur a Castelldefels continua a la baixa. En concret, el nombre total es va reduir en 198 persones. Així, el febrer del 2022 hi havia 2.623 persones sense feina. Això significa que, en termes relatius, el nombre de persones sense feina comparat amb fa un any ha descendit un 7,5%.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels