Oci i cultura

El ‘Cicle Gaudí’ de cine català torna a Castelldefels amb ‘Un año, una noche’

  • És una iniciativa per impulsar la presència del cine fet a Catalunya i en català en aquelles poblacions on «és difícil comptar amb aquesta oferta»

El ‘Cicle Gaudí’ de cine català torna a Castelldefels amb ‘Un año, una noche’

Teatre Plaza

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Plaza de Castelldefels (Baix Llobregat) acull aquest dissabte 25 de febrer –a les 19.30 h– la primera projecció de l’any 2023 del ‘Cicle Gaudí’ de cine català a Castelldefels amb la pel·lícula ‘Un año, una noche’, d’Isaki Lacuesta.

Des de l’ajuntament recorden que Castelldefels es va sumar l’any passat a aquesta iniciativa de l’Acadèmia de Cinema Català per impulsar la presència del cine fet a Catalunya i en català en aquelles poblacions on «és difícil comptar amb aquesta oferta» –més enllà del cine infantil–. Així, en l’última edició, es van projectar quatre pel·lícules entre setembre i desembre: ‘Escape Room’, ‘Toscana’, ‘Alcarràs’ i ‘La voluntària’.

Les quatre pel·lícules que estan previstes en els primers mesos d’aquest 2023 són: ‘Un año, una noche’ (25 de febrer), ‘Suro’ (24 de març), ‘La maternal’ (28 d’abril) i ‘Vasil’ (19 de maig).

Des del consistori comenten que l’entrada general té un preu de 4,5 euros i es pot adquirir a la web Entrapolis.com

Atemptat a Bataclan

‘Un año, una noche’ explica la història d’una jove parella (Ramón i Céline) que es troba al local Bataclan de París la nit del 13 de novembre del 2015.

Durant l’assalt terrorista, aconsegueixen entrar al camerino dels músics i refugiar-se allà, cadascú per la seva banda. Al sortir d’allà ja no seran els mateixos, i no saben si podran tornar a ser-ho.

Notícies relacionades

Es tracta de l’adaptació cinematogràfica del llibre ‘Pau, amor i death metall’, de Ramón González, supervivent de l’atemptat terrorista a la sala Bataclan.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels