Cita nadalenca

Valsos i polques al Teatre Plaza de Castelldefels per cap d’any

  • El Concert de cap d’any anirà a càrrec del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia i tindrà una durada aproximada de 90 minuts

Valsos i polques al Teatre Plaza de Castelldefels per cap d’any

Teatre Plaza

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Plaza de Castelldefels (el Baix Llobregat) acollirà el dijous 29 de desembre el Concert de cap d’any, que anirà a càrrec del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia i que tindrà una durada aproximada de 90 minuts.

Així, des del mateix teatre asseguren que la proposta és «un concert de nit de Cap d’Any o de Nadal amb un repertori molt adequat per a aquesta època».

D’aquesta manera, els assistents podran disfrutar d’una recopilació de valsos vienesos i polques del gran compositor J. Strauss, com el conegudíssim ‘El Danubi blau’ o ‘El vals de l’emperador’, també la popular polca ‘Tritsch Tratsch’ i altres peces de caire nadalenc interpretades pel Cor i Orquestra Simfònica Harmonia.

«Un concert per a tota mena de públic per acomiadar l’any que deixem i donar la benvinguda al nou any», afirmen des del teatre.

Notícies relacionades

L’entrada general, que té un preu de 17,30 euros, es pot adquirir anticipadament a través de la web de l’equipament. A més, hi ha altres tarifes disponibles en funció de l’edat o el nombre de persones que integren la família, entre altres casuístiques.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels