Feminisme

La memòria històrica (moltes vegades silenciada) de les dones de Castelldefels

  • Es tracta d’una investigació realitzada amb testimonis directes de dones nascudes o que vivien a Castelldefels entre 1930 i 1960

La memòria històrica (moltes vegades silenciada) de les dones de Castelldefels

Ayuntamiento de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Castelldefels, des de l’Àrea de Memòria Democràtica i Participació Ciutadana amb la col·laboració de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat, presenta aquest dilluns, 21 de novembre, (18 hores a la Sala Margarida Xirgu) l’estudi ‘Història de Castelldefels amb mirada de dona’.

Es tracta d’una investigació realitzada amb testimonis directes de dones nascudes o que vivien a Castelldefels entre 1930 i 1960 que té com a objectius visibilitzar la tasca, el paper i la vida de les dones a Castelldefels, que ha contribuït de manera molt important al desenvolupament de la ciutat.

Per aquesta raó, s’han realitzat entrevistes en les quals s’han recollit les vivències i records d’aquestes dones.

Assistència de les entrevistades

A l’acte assisteixen les dones que han format part d’aquest projecte. La presentació, a càrrec dels antropòlegs i investigadors socials Carlos Ordás i Mónica Pérez Masoliver, està emmarcada en el programa d’activitats de les Jornades del Dia Mundial per l’erradicació de la violència cap a les dones i les nenes.

Notícies relacionades

Per al públic en general és necessària la inscripció prèvia.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels