38 antecedents policials

Ingressen a la presó quatre lladres multireincidents enxampats robant en una casa de Castelldefels

  • Els arrestats s’havien amagat a les habitacions del domicili, un d’ells, sota un llit

  • El mateix dia, es va detenir tres persones més per dos robatoris en cases de Castelldefels, tot i que sense vinculació amb els quatre primers arrestats

Archivo - Mossos dEsquadra en una imatge darxiu

Archivo - Mossos dEsquadra en una imatge darxiu / Epi_rc_cat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jutge ha enviat a la presó quatre homes d’entre 22 i 28 anys detinguts pels Mossos d’Esquadra divendres a Castelldefels (Baix Llobregat) per un robatori amb força en un domicili que va passar aquell mateix dia.

Al voltant de la una de la matinada, els agents van rebre un avís per un assalt en una casa.

A l’arribar, van comprovar que les portes posteriors de la vivenda estaven forçades i van veure totes les estances regirades. Inspeccionant la casa, la policia va trobar els quatre lladres amagats a les habitacions i un d’ells era sota un llit.

Una vegada arrestats, els Mossos van comprovar que acumulaven 38 antecedents policials.

Dos robatoris més en vivendes de Castelldefels

No va ser l’única actuació policial que va tenir lloc divendres passat en relació amb robatoris en vivendes de Castelldefels. Els Mossos d’Esquadra van detenir també divendres a la nit a Barcelona dos homes i una dona com suposats autors d’un robatori amb força en un domicili de Castelldefels.

L’assalt s’havia comès pels volts de les 19 h. Quan els agents van rebre l’avís, es van dirigir a la vivenda, on les víctimes van denunciar que els havien tret aparells electrònics i altres objectes.

A través del senyal de geolocalització d’aquests aparells, la policia va seguir en tot moment el desplaçament dels lladres fins que aquests es van aturar en un carrer del barri de la Barceloneta de Barcelona. Allà una patrulla va veure una parella descarregant els objectes sostrets que portaven al maleter d’un cotxe.

En col·laboració amb les patrulles de Ciutat Vella, van detenir l’home i la dona, que van mostrar «un comportament hostil». Així, els Mossos expliquen que, després de registrar aquestes persones, van trobar més objectes que s’havien denunciat, per la qual cosa van iniciar una investigació per determinar-ne l’origen.

Després d’això, les primeres investigacions policials els van vincular a un segon robatori, també a Castelldefels, que s’havia comès uns minuts abans al mateix carrer.

Notícies relacionades

En aquest cas, que no té relació amb el de les quatre persones enxampades ‘in fraganti’, els arrestats, amb 17 antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels