Camí de ronda

Investiguen la mort d’un jove que s’ha precipitat per un penya-segat a Blanes

Investiguen la mort d’un jove que s’ha precipitat per un penya-segat a Blanes
1
Es llegeix en minuts

La policia investiga la mort d’un home de 28 anys i nacionalitat estrangera que aquest matí s’ha precipitat en una zona de roques i penya-segats de Blanes.

Els efectius d’emergències van rescatar el cos ja sense vida de la víctima que es va precipitar des d’uns 70 metres.

Es dona el cas que el jove ha accedit, segons informa l’ajuntament de Blanes, a una part tancada del camí de ronda que surt de Cala Bona i posteriorment, hauria caigut per les roques que envolten el camí i ha mort.

L’avís dels fets l’ha donat un home a les 10 del matí al socorrista que començava el servei a la Cala Bona i s’ha desplegat un gran dispositiu de mitjans a la zona on han participat diversos efectius dels cossos d’emergència (Policia Local, Mossos, SEM, Bombers, Protecció Civil de Blanes –que ha recolzat des de l’aigua amb l’embarcació lleugera del Servei de Vigilància, Socorrisme i Salvament Aquàtic)–.

Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes dels fets i d’entrada apunten que podria ser resultat d’una caiguda accidental.

L’home ha sigut rescatat sense vida finalment des de l’aigua perquè era més accessible i la zona on ha tingut lloc el fet és l’àrea de Sa Llapissada, junt amb Cala Bona de Blanes. L’extracció del cos l’ha realitzat la Unitat Marítima dels Mossos.

L’ajuntament de Blanes recorda que la part del camí de ronda que està tancat a la zona de Cala Bona compta amb una tanca amb uns rètols on s’adverteix sobre la prohibició de saltar-la pel perill que comporta per a la seguretat de les persones. Per circumstàncies que es desconeixen, el jove hauria accedit a aquesta part tancada per evitar accidents i hauria caigut.

Temes:

Blanes