JOGUINES SEXUALS

Orgasmes explosius gràcies a Mambo

Després d'un exhaustiu treball d'estudi i disseny, Platanomelón, firma experta en sexualitat, presenta un succionador de clítoris sense contacte amb què arribar als orgasmes més intensos i duradors

montaje-1

montaje-1

3
Es llegeix en minuts

No hi ha cap dubte que els succionadors de clítoris s’estan fent lloc en el camp de les joguines sexuals. El boca a boca i les xarxes socials han fet un treball de recomanació perfecte per consagrar-los al podi de les joguines més desitjades i, com no podria ser de cap altra manera, d’entre totes les opcions que hi ha al mercat arriba Mambo de Platanomelón per millorar l’oferta actual.

Gràcies al seu Clitorial Orgasm Control Technology (Oh!Tech.®), tecnologia exclusiva de Platanomelón, Mambo obté un màxim control de les ones progressives i silencioses que estimulen el clítoris, per a un orgasme més agradable i durador o, fins i tot, un multiorgasme.

És un plaer conèixer-lo. Aquesta joguina eròtica no és màgia, és ciència. A saber: Mambo proporciona una estimulació del clítoris sense contacte directe. A diferència d’altres joguines eròtiques, en què habitualment el motor crearia una vibració, Mambo té una membrana oscil·lant que crea ones de pulsió. I són aquestes ones les que arriben a l’estructura interna del clítoris aconseguint la concentració d’estímuls idònia per arribar a l’orgasme.

Així, sense necessitat de contacte directe amb el clítoris, estimula per fora, per dins i profundament, i d’aquesta manera és possible arribar fins al multiorgasme. ¿El millor? La pesona que estigui jugant amb ell pot triar entre els 12 nivells de succió i la potència. ¡La usuària controla el ball! I, com que cada tipus de clítoris és un món, aquesta joguina eròtica està pensada per adaptar-se a tots ells gràcies als seus dos broquets intercanviables d’ús opcional i al disseny ergonòmic. Perquè sigui com sigui, trobi el punt idoni.

Silenciós, sensitiu, adaptable... ¡I discret! Una de les característiques exclusives de Mambo és que es tracta del més silenciós de tota la seva espècie. Si tenim en compte que per la seva mida cap fins i tot al bolso, es converteix en l’amic més que íntim, que és idoni per emportar a qualsevol banda. Mambo està totalment recobert de silicona hipoal·lergògena d’alta qualitat, cosa que el converteix en molt fàcil de netejar, a més d’una textura suau ultrasedosa, ¡súper agradable al tacte! Gràcies al seu disseny se sosté dempeus, per la qual cosa no entra en contacte amb superfícies. I és una monada. Com tots els productes de Platanomelón, es nota la inversió en disseny. És divertit, sexi, acolorit i alegre... tant que ¿qui diria que es tracta d’una joguina eròtica?

Manual d’ús

Una vegada col·locat al clítoris, Mambo s’adapta ràpidament al contorn exacte del cos de cada persona, gràcies als seus broquets, i crea una sensació semblant a la del sexe oral (els qui l’han provat, asseguren que millor). Amb la menor intensitat, la sensació és com de petons suaus i a mesura que augmenta, comença a notar-se una succió més potent, sense deixar de ser sensible amb el cos. La tecnologia Oh! Tech!® de Mambo és perfecta per a les persones que busquen sensacions noves o per a qui busquen tenir diversos orgasmes en temps rècord. Una sensació totalment nova i intensa que, tal com apunten des de la marca, és «igual que si una música de bongos, congues i timbals travessés el cos sense tocar-lo».

En mans de l’equip més expert

Notícies relacionades

Platanomelón és la comunitat més gran del món sobre educació sexual i benestar, experts en sexualitat i especialistes a trencar tabús. A més, també manen en les xarxes socials, i és que han format la comunitat més gran del sector amb més d’1 milió de seguidors a YouTube i més de 500K seguidors a Instagram. Unes xifres que no estranyen si tenim en compte que des dels seus canals ofereixen consells sobre com disfrutar de la nostra sexualitat, curiositats, l’ús de joguines, suggeriments, recomanacions, ¡i molt més!

Amb unes valoracions positives del més del 94% dels seus usuaris, a Platanomelón tenen un compromís ferm per la qualitat, les seves joguines estan fabricades amb materials testats i tots tenen un disseny absolutament adorable.