VIATJAR

Costa Rica, la destinació ideal després del confinament

L'especial 'Destinos' d'aquest mes proposa un viatge pels racons més paradisíacs i especials d'aquest país ubicat a l'Amèrica Central

costa-rica

costa-rica

1
Es llegeix en minuts

Entre el Pacífic i el Carib, un país situat al cor de Centreamèrica i conegut per la seva extensa biodiversitat. Costa Rica és líder en sostenibilitat, protecció de la naturalesa i en el combat del canvi climàtic. Així ho certifica el premi Campions de la Terra que va rebre recentment, el màxim guardó ambiental que atorga les Nacions Unides.

Notícies relacionades

I així ho corroboren els seus paisatges: el celeste de les seves aigües; l’experiència, gairebé mística, d’observar l’«arribada» de tortugues a les seves platges caribenyes, i els misteris i llegendes que s’amaguen als seus volcans. Sense oblidar la ciutat de San José o, com l’anomenen els ticos, Chepe. La capital de Costa Rica, que molt sovint passa desapercebuda pels turistes, presenta una interessant barreja d’història i modernitat.

L’especial ‘Destinos’ dedicat a aquest petit paradís fa un repàs de les millors propostes turístiques per quan finalitzi el confinament i els viatges tornin a ser una possibilitat.