Harrison Ford subhastarà la caçadora de cuir que va lluir a 'Star Wars: The Force Awakens'

Els beneficis es destinaran a la investigació per al tractament de l'epilèpsia

La filla de l'actor pateix des de fa anys aquesta malaltia neurològica

mroca32061870 mas periodico star wars 7 harrison ford160329182908

mroca32061870 mas periodico star wars 7 harrison ford160329182908

1
Es llegeix en minuts

Harrison Ford subhastarà la icònica jaqueta de cuir que va vestir com a Han Solo a 'Star Wars: The Force Awakens', l'última pel·lícula de la saga, perquè els beneficis de la venda es destinin a la investigació per al tractament de l'epilèpsia.

Els interessats ja poden licitar per la peça des del portal If Only, especialitzat en subhastes de celebritats, que mantindrà oberta la licitació 'on line' fins a l'11 d'abril.

El preu més alt alqual arribava aquest dimarts la jaqueta, firmada per Ford i que inclou un certificat de la productora Lucasfilm, ha sigut de 38.470 euros.

L'actor, de 73 anys, va decidir donar els beneficis de la jaqueta de cuir a la fundació FACES de l'hospital NYU Langone de Nova York, que investiga el tractament i les noves cures per a l'epilèpsia, després que el centre mèdic ajudés a millorar la qualitat de vida de la seva filla, que pateix aquesta malaltia neurològica.malaltia neurològica.

Notícies relacionades

"La meva filla va ser admesa fa nou anys a NYU Langone per ser tractada d'epilèpsia, i no ha tingut cap més atac epilèptic des del dia que en va sortir", va explicar Ford en una gala de recaptació de fons de FACES a principis de març.

La citada jaqueta ha sigut un dels símbols d'identitat de l'intrèpid pilot Han Solo al llarg de la saga de ciència-ficció creada per George Lucas, encara que la peça va ser confeccionada a mida per a la setena entrega.