Anar al contingut

Tractaments contra la papada

El doctor Javier de Benito proposa algunes tècniques per eliminar l'acumulació de greix sota la barbeta

MIREYA ROCA / BARCELONA

Tractaments contra la papada

El pas dels anys, l'augment de pes, així com algunes constitucions físiques, originen l'aparició d'un dels problemes estètics més odiats: l'acumulació de greix sota la barbeta, més coneguda com a papada.

Segons el metge i cirurgià de medicina estètica Javier de Benito, "en moltes ocasions l'origen de la papada es troba en la falta de desenvolupament mandibular", hem de treballar per donar projecció al mentó. Així es defineix l'angle del coll, "augmenta la seva longitud i la papada deixa de ser visible”, afirma.

En el cas que l'acumulació de greix o la flacciditat no siguin severes, poden ser suficients les tècniques menys invasives de la medicina estètica. La doctora Neus Tomás, d'IDB (Instituto Doctor Benito), proposa la mesoteràpia: petites injeccions intradèrmiques amb substàncies drenants, lipolítiques i refermants, com la fosfatidilicona, la I-carnitina, la cafeïna, l'extracte de carxofa i el silici orgànic. "Solen ser necessàries entre sis i 10 sessions setmanals, afegeix l'especialista.

0 Comentaris
cargando