Remodelar els glutis

'Buttock Treat' és un tractament innovador que allisa i reafirma la zona

Remodelar els glutis

Remodelar els glutis

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

Per reafirmar els glutis és fonamental seguir una estricta dieta, portar a terme un entrenament específic i sotmetre's a algun tractament de cabina. Entre les tecnologies més innovadores del mercat, destaca Venus Legacy, la primera estació de treball tot en un per a medicina estètica.

És un equip que combina radiofreqüència multipolar, amb polsos magnètics (MP)2 i una succió polsant ajustable --Vari Pulse-- i que realitza un tractament específic per a glutis, denominat Buttock Treat, per remodelar i  reafirmar. 

El fet que uneixi tres tecnologies punteres es tradueix en el fet que emet una calor ràpida, profunda i homogènia en la pell, que provoca la síntesi de col·lagen i elastina nous, indispensables per recuperar la fermesa, la formació de nous vasos sanguinis que estimulen la circulació sanguínia, el drenatge limfàtic, i la degradació del greix i la cel·lulitis localitzada. 

Notícies relacionades

Els resultats són visibles des de la primera sessió. Els glutis es tensen, s'eleven i les natges recuperen el seu contorn. I desapareix l'antiestètica doble natja que es forma per l'excés de greix i flacciditat.

Els especialistes aconsellen un màxim de vuit sessions d'aquest tractament, que es port a terme a l'Institut Dra. Natalia Ribé (Barcelona).